Νεανική και με τα χαρακτηριστικά που πάντα ονειρευόσουν στις συσκευές σου, η σειρά Redmi Note 12 είναι η προσιτή επιλογή που θα σε εντυπωσιάσει.


Κορυφαίας ποιότητας οθόνη για να μην κουράζεις τα μάτια σου όσο binge-άρεις την αγαπημένη σου σειρά στο μετρό, όσο βρίσκεσαι στο δρόμο για τη σχολή. Cutting edge κάμερα γιατί όλοι μέσα μας το παλεύουμε να γίνουμε σιγά σιγά influencers. Επεξεργαστής με ταχύτητα-φωτιά, γιατί πάλι τρέχεις 7 apps ταυτόχρονα για να κάνεις τη δουλειά σου, αλλά και φορτιστής έτοιμος να κάνει θαύματα σε 10 λεπτά, αφού πάλι ξεχάστηκες ως προς την υπολειπόμενη μπαταρία στο κινητό σου. Το ξέρουμε καλά: ζούμε στην εποχή που τα θέλουμε όλα από το smartphone μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα επενδύσουμε και από το budget που κρατάμε για να το ζήσουμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Να όμως που μια σειρά κινητών τηλεφώνων είναι εδώ και έχει ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να το ζήσουμε έντονα, διατηρώντας προσιτές τιμές που μας ταιριάζουν, όποια ανάγκη κι αν θέλουμε να καλύψουμε. Ο λόγος φυσικά για τη σειρά Redmi Note 12 της Xiaomi που αλλάζει το παιχνίδι για τα καλά.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το hero product της σειράς, το Redmi Note 12 Pro 5G, που είναι και το λεπτότερο, με πάχος μόλις 7,98 χιλιοστά! Και τα έχει πραγματικά όλα, με flagship αισθητήρα 50MP με οπτικό σταθεροποιητή, για καθαρές λήψεις και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού που θα σου επιτρέψουν να βγάλεις τις πιο epic φωτογραφίες στα live του καλοκαιριού, οθόνη κορυφαίας ποιότητας AMOLED 6,67” FHD+ 120Hz με HDR10 vs 6.4” FHD+ 120Hz χωρίς HDR, αλλά και δυνατότητα πολύ γρήγορης φόρτισης 67W με τον φορτιστή μέσα στην συσκευασία. Όλα αυτά με τα μοναδικά Dolby ATMOS και Dolby Vision να συμπληρώνουν την εμπειρία κατανάλωσης περιεχομένου ήχου και εικόνας στο έπακρο. Θα το βρεις σε μπλε, γκρι και λευκό χρώμα, στην δελεαστική τιμή των €399,90.

Για σένα όμως που είσαι ακόμη πιο απαιτητικός/-ή ως προς τις ανάγκες σου, η σειρά Redmi Note 12 σου έχει το ακόμη πιο δυνατό Redmi Note 12 Pro+ 5G, που φέρνει τη flagship τεχνολογία στο τσεπάκι σου, με 200MP Camera, έναν μοναδικά μινιμαλιστικό σχεδιασμό, sleek γυάλινη πλάτη και το λαμπερό μεταλλικό διάκοσμο στην κάμερα, αλλά και ένα υπεράνετο κράτημα που διευκολύνει τη χρήση του. Και ξέρουμε ότι στην περίπτωσή σου είναι συνεχής. Η οθόνη σε αυτή την εκδοχή είναι φυσικά κορυφαίας ποιότητας AMOLED 6,67” FHD+ 120Hz με HDR10 και η φόρτιση ακόμη πιο γρήγορη, στα 120W, και με τον φορτιστή μέσα στην συσκευασία. Όλα αυτά, με 8GB RAM – 256GB storage στην τιμή του 8-128 του ανταγωνιστικού προϊόντος, που θα σε κάνει proper multitasker στο κινητό σου. Θα το βρεις σε μπλε και γκρι χρώμα, στην τιμή των €499.89.

Το δε Redmi Note 12S είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη της σειράς και είναι η σταθερή και ασφαλής στο κράτημα λύση που αναζητάς αν είσαι διαρκώς on the go. Με την επαγγελματικού επιπέδου κάμερά του με 108MP, οθόνη 90Hz FHD+ AMOLED DotDisplay και 33W ταχεία φόρτιση, θα κάνει την καθημερινότητά σου ευκολότερη και όλα αυτά με 8GB RAM και χωρητικότητα 256GB στην ίδια τιμή με το ανταγωνιστικό προϊόν με την εκδοχή 4-128. Διάλεξε ανάμεσα στο classy μπλε ή το μαύρο που δεν χάνει ποτέ ως επιλογή, στα €299.89.

Παράλληλα, το Redmi Note 12 5G είναι επίσης ένα μοναδικό προϊόν για να το ζεις κάθε στιγμή, με AMOLED οθόνη 120Hz να ζωντανεύει το περιεχόμενό της με τέλειο μαύρο και άψογη αναπαραγωγή χρωμάτων, ασυναγώνιστες επιδόσεις με τον επεξεργαστή Snapdragon 4 Gen 1 νέας γενιάς και ταχύτατη φόρτιση 33W με μεγάλη αυτονομία, με τον φορτιστή πάντα στην συσκευασία. Κυκλοφορεί σε μπλε και γκρι αποχρώσεις, στα €269,90.

Τέλος, η πιο budget friendly εκδοχή της σειράς δεν είναι άλλη από το Redmi Note 12 4G που δεν υστερεί σε τίποτα χάρη στην επική AMOLED οθόνη 120Hz που διαθέτει, τις υψηλές επιδόσεις και τη μεγαλύτερη αυτονομία που επιτυγχάνει με τον επεξεργαστή Snapdragon 685, όταν ο ανταγωνισμός προσφέρει παλιούς επεξεργαστές που καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία. Φυσικά με 33W γρήγορη φόρτιση και τον φορτιστή στην συσκευασία. Όλα αυτά στα €209,89, για να μην στερηθείς ούτε ένα φεστιβάλ αυτό το καλοκαίρι και σε μπλε και γκρι χρώμα για να διαλέξεις όποιο ταιριάζει καλύτερα στο aesthetic σου.

Βρες τη σειρά Redmi σε όλα τα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης και ζήσε το έντονα αυτό το καλοκαίρι με το smartphone που ταιριάζει στις εξειδικευμένες ανάγκες σου.