Τι αλλάζει στα σχόλια που θα κάνουμε στους φίλους μας στο Instagram;


Μια νέα εποχή φαίνεται πως έρχεται για τους χρήστες του Instagram, αφού το κοινωνικό μέσο είναι έτοιμο να… πάθει Facebook! Πιο συγκεκριμένα, το Instagram αναμένεται να  επιτρέψει στους χρήστες να σχολιάζουν σε αναρτήσεις χρησιμοποιώντας GIFs. Την ανακοίνωση έκανε ο επικεφαλής της εταιρίας, Adam Mosseri, κατά τη διάρκεια συζήτησής του με τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg, σε Instagram Channels chat.

Το νέο χαρακτηριστικό του δημοφιλέστατου κοινωνικού μέσου θα σας επιτρέψει να σχολιάσετε οποιοδήποτε post των φίλων σας ή να απαντήσετε σε σχόλιο αυτών, χρησιμοποιώντας το GIF της επιλογής σας από το Giphy.

Παράλληλα, ο Adam Mosseri αποκάλυψε πως το Instagram δοκιμάζει και την εμφάνιση lyrics για τα Reels του. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό αναπτύσσεται πάνω στο auto-caption sticker που εισήγαγε η Meta το 2021.

Ο Mosseri μοιράστηκε μάλιστα και ορισμένα screenshots, όπου εμφανίζεται ένα timeline στο κάτω μέρος του interface που θα επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίσουν σωστά τους υπότιτλους.

Με άλλα λόγια το Instagram μοιάζει να ανανεώνεται, αντιμετωπίζοντας τελευταία όλο και μεγαλύτερο ανταγωνισμό από άλλα κοινωνικά δίκτυα στα οποία οι νέοι λένε «ναι», με το TikTok να είναι αυτό που σαρώνει τα πάντα. Θα μπορέσει άραγε να κρατήσει ψηλά τα επίπεδα δημοφιλίας του και με τις νέες αυτές προσθήκες; Για να δούμε!