Τα απόλυτα smartphone επόμενης γενιάς έχουν την υπογραφή του brand Honor.


Τα Honor 8 και Honor 7 Lite έχουν στο DNA τους τον ψηφιακό κόσμο, τις τεχνολογίες αιχμής, την καινοτομία και την τεχνολογική πρωτοπορία. Ο λόγος για τα νέα smartphones του brand Honor που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής της νέας ψηφιακής γενιάς που έμαθε να ζει χωρίς σύνορα και να απολαμβάνει χωρίς φραγμούς την επικοινωνία της.

Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία των Honor 8 και Honor 7 Lite να μας ενθαρρύνουν να είμαστε αυθεντικοί, δημιουργικοί, να αλληλεπιδρούμε και να αναλαμβάνουμε δράση, ομορφαίνοντας τη ζωή μας με πρωτοβουλίες, πράξεις και συναρπαστικές εμπειρίες ζωής. Γιατί, τελικά, αυτό είναι το DNA του ψηφιακού κόσμου και της καινοτόμας τεχνολογίας.

Κάτι που καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που θα κρατήσεις στο χέρι σου το νέο Honor 8 και τη μοναδική εμπειρία χρήσης που σου προσφέρει… στο πιάτο (!) Μια σειρά από έξυπνα εργαλεία σου λύνουν κυριολεκτικά τα χέρια για να κάνεις εύκολα, γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια τις αγορές, τις πληρωμές, να ανταλλάσεις μηνύματα, αρχεία και φωτογραφίες με τους φίλους σου.

 

Honor8Landscape.jpg 

Το τελευταίο στο εγγυώνται και οι δύο κάμερες υψηλής απόδοσης που διαθέτει για κορυφαίες λήψεις, dual-camera 2 αισθητήρων 12 Megapixel, που σου εξασφαλίζουν ζωντανά χρώματα και μεγάλη λεπτομέρεια στις λήψεις, ακόμα και στο σκοτάδι. Στα συν του τα φίλτρα και οι άπειρες δυνατότητες επεξεργασίας με κορυφαία τη λειτουργία Perfect Selfie αλλά και light painting, beauty mode, food mode, super night, water mark και πολλές άλλες. Άλλωστε είπαμε, σκοπός του Honor 8 είναι να σε κάνει να θέλεις συνεχώς να μοιράζεσαι τις  στιγμές σου με τους άλλους.

Ακόμα, με τη λειτουργία Smart Key function, ένα πρόσωπο σε αλληλεπίδραση σου επιτρέπει να έχεις δημοφιλείς εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Pokémon Go με ένα άγγιγμα. Ταχύτατη φόρτιση, 47% σε 30 λεπτά, θύρα φόρτισης Type-C USB που σε διευκολύνει στη χρήση και δεν ανησυχείς για μπερδεμένα καλώδια.

Μοναδικό επίσης στην κατηγορία του είναι και το Honor 7 Lite που συνδυάζει εργονομικό σχεδιασμό, στιβαρότητα και μεγάλες αντοχές, με υψηλές επιδόσεις και μεγάλη αυτονομία χάρη στην ανεξάντλητη μπαταρία του 3.000 mAh. Το Honor 7 Lite τραβά την προσοχή με τη διπλή κάμερα, η πίσω κάμερα 13MP βρίσκεται κυριολεκτικά στην πλάτη του (!) για μέγιστη ευκρίνεια, και η μπροστινή κάμερα 8MP για ταχύτατες λήψεις και άμεση προεπισκόπηση στις selfies. Και φυσικά και αυτό είναι διαθέτει έξυπνες λειτουργίες, κλείδωμα ασφαλείας που ενεργοποιείται με την αναγνώριση του δακτυλικού σου αποτυπώματος σε απειροελάχιστο χρόνο.

 

Honor7Lite_Landscape.jpg 

Με δυο λέξεις, αν ψάχνεις τα απόλυτα smartphone επόμενης γενιάς, με υψηλές αποδόσεις, ταχύτητες, τεχνολογία αιχμής, μεγάλες αντοχές, stylish εμφάνιση, φωτογραφική κάμερα υψηλών προδιαγραφών, ευκολία και ασφάλεια στη χρήση τους σε προσιτή τιμή, τότε είσαι γεννημένος για το νέο brand Honor.