Από άγνωστο μάλιστα αγοραστή;


Από άγνωστο μάλιστα αγοραστή;

 


Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες για το ενδεχόμενο εξαγοράς της γνωστής πλατφόρμας μουσικού streaming, Spotify, από αγοραστή χωρίς λοιπά γνωστά στοιχεία. Το ποσό που έχει κλείσει η υποτιθέμενη συμφωνία είναι κάτι παραπάνω από 14 εκατ. δολάρια, ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για μια εταιρεία η οποία είναι μέχρι στιγμής ζημιογόνα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Digital Music News λοιπόν, το Spotify έχει κάνει συνομιλίες και με το YouTube, προκειμένου να σταματήσουν απο κοινού το δωρεάν streaming μουσικής και στις δυο πλατφόρμες. Με απώτερο σκοπό φυσικά να αναγκάσουν τους ακροατές να κατευθυνθούν σε συνδρομές, προκειμένου να απολαύσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια και συγκροτήματα.

Το YouTube μάλιστα φέρεται να είναι έτοιμο να σταματήσει να προβάλει μουσικό περιεχόμενο δωρεάν, αν το Spotify δεχθεί να κόψει εντελώς την δωρεάν επιλογή που έχει για τους χρήστες του.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων σε μια φήμη που αν επαληθευτεί, θα σημάνει ραγδαίες αλλαγές στο τρόπο που ακούμε και απολαμβάνουμε τις μουσικές μας επιλογές.