Τρέξτε να κατεβάσετε!


Τρέξτε να κατεβάσετε!

 

Από εχθές δεν απαιτείται πλέον συνδρομή κι εγγραφή στην υπηρεσία Office 365, για κανέναν κάτοχο φορητών συσκευών που επιθυμεί να έχεί τo Microsoft Office εγκατεστημένο στο smarphone και το tablet του για να μπορεί να επεξεργάζεται αρχεία του Word ή του Excel και των υπόλοιπων εργαλείων της Microsoft, στο OneCloud.   

 

Οι κάτοχοι συσκευών iPhone και iPad μπορούν να κατεβάσουν πλέον δωρεάν σε μορφή apps τα ανανεωμένα δημοφιλή προγράμματα της Microsoft, Word, Powerpoint και Excel στη συσκευή τους  ενώ η εταιρεία δήλωσε ότι οι αντίστοιχες εφαρμογές για Android, θα είναι διαθέσιμες για συσκευές που τρέχουν το εν λόγω λειτουργικό στις αρχές του 2015. Μια πρώτη δοκιμαστική έκδοση πάντως είναι διαθέσιμη σε αυτό το σύνδεσμο.   

 

 

Η ανακοίνωση - έκπληξη της Microsoft, επισφραγίζει και ενεργοποιεί και την σημαντική συνεργασία μεταξύ της εταιρείας και του DropBox, που επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται αρχεία προγραμμάτων του Office από το λογαριασμό τους στο DropBox και απευθείας από τις mobile συσκευές τους.