To Youth Platform δίνει την ευκαιρία σε δυο τυχερούς να κερδίσουν το μοναδικό Nokia X



To Youth Platform δίνει την ευκαιρία σε ΔΥΟ τυχερούς να κερδίσουν το μοναδικό Nokia X, το πρώτο Nokia με εφαρμογές Android

 

 

Ζήστε την εμπειρία του Fastlane


Το νέο Nokia X σας δίνει τη δυνατότητα να το προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συγκεντρώνοντας τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που χρησιμοποιείτε συχνά, την αγαπημένη σας μουσική και τις πιο πρόσφατες κοινωνικές σας δραστηριότητες σε ένα σημείο.


Αυτό είναι το Fastlane.


Όμορφο και ανθεκτικό
Η εντυπωσιακή οθόνη 4 ιντσών και το υπέροχο λεπτό προφίλ του θα σας μαγέψουν. Το Nokia X, όμως, δεν είναι πλά όμορφο. Είναι και απίστευτα ανθεκτικό. Χάρη στην προστασία της οθόνης από τις γρατσουνιές και στη δυνατότητα αλλαγής καλυμμάτων, το τηλέφωνό σας μπορεί να αντεπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες και να διατηρεί την εμφάνισή του αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.


Το πρώτο Nokia με εφαρμογές Android
 Σας παρουσιάζουμε το νέο Nokia X. Μια συσκευή Nokia που υποστηρίζει εφαρμογές Android, καθώς και αποκλειστικές εφαρμογές της Nokia και τις πλέον δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τις εφαρμογές που διατίθενται από το κατάστημα της Nokia και άλλα καταστήματα εφαρμογών.


Είναι το smartphone που περιμένατε.


Κάντε τα πάντα με δύο κινήσεις!
Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας εύκολα με το Fastlane. Μπορείτε να μεταβαίνετε εύκολα από τη μία εφαρμογή στην άλλη, να βλέπετε το ημερολόγιό σας, να απαντάτε σε κλήσεις και μηνύματα και να ενημερώνετε το λογαριασμό σας στο Facebook. Επίσης, μπορείτε να βλέπετε πόσα Like και σχόλια υπάρχουν για τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις σας.


Τα καλύτερα από τη Microsoft και τη Nokia
Κλήση ή Skype; Εσείς αποφασίζετε. Με την ενσωματωμένη εφαρμογή Skype μπορείτε να μιλάτε όσο θέλετε χωρίς να αγχώνεστε για τον επόμενο λογαριασμό.
Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε, αφήστε το HERE Maps να σας καθοδηγήσει. Κατεβάστε το χάρτη μέσω WiFi και εξερευνήστε τον κόσμο δωρεάν. Οδηγείτε; Με το HERE Drive δεν θα χάσετε ποτέ το δρόμο.
Απλά πληκτρολογήστε τον προορισμό σας και ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες της δωρεάν λειτουργίας πλοήγησης


Ιδανική εικόνα
Απολαύστε μοναδική ποιότητα εικόνας. Χάρη στην τεχνολογία IPS, η πανέμορφη οθόνη του Nokia X έχει πιο πλούσια χρώματα και λεπτομερέστερη εικόνα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τις εφαρμογές και τα παιχνίδια σας από οποιαδήποτε γωνία. Επίσης, καταναλώνει λιγότερη μπαταρία.


Ο προσωπικός σας ραδιοφωνικός σταθμός
Ένας πραγματικός παράδεισος για όσους αγαπούν τη μουσική. Απολαύστε τα παλιά αγαπημένα σας τραγούδια και ανακαλύψτε νέες επιτυχίες δωρεάν με το Nokia MixRadio.* Απλά επιλέξτε τους καλλιτέχνες που προτιμάτε και το Nokia MixRadio θα δημιουργήσει αυτόματα μια λίστα τραγουδιών με βάση τις επιλογές σας, την οποίαμπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε ώστε να την απολαμβάνετε όπου κι αν βρίσκεστε.


Nokia X με μια ματιά
> Εφαρμογές Android
> Οθόνη LCD IPS 4 ιντσών
> Διπύρηνος επεξεργαστής 1 GHz
> RAM 512 MB με εσωτερική μνήμη 4 GB
> Dual SIM
> Κάμερα 3 MP
> Εφαρμογές από το κατάστημα της Nokia και άλλα καταστήματα εφαρμογών
> Δωρεάν χάρτες και πλοήγηση με τα HERE Maps και HERE Drive*

Περισσότερες πληροφορίες: www.nokia.com/gr-el/phones/nokia-x/

 

 

Ο διαγωνισμός έληξε, οι δυο νικητές είναι οι: Δημήτρης Τζανέτος  & Άκης Ζαριφίδης