Με ένα απλό download και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος η Reebok σε φέρνει σε επαφή με τον Fitness Trainer, o οποίος θα είναι στη διάθεσή σου για 6 ολόκληρες εβδομάδες.


Σε μία εποχή, που περισσότερο από κάθε άλλη, νιώθουμε την ανάγκη να τρέξουμε, να εκτονωθούμε και να προπονηθούμε και μάλιστα με το μικρότερο δυνατό κόστος, η Reebok που είναι πιστή στη δέσμευσή της να εντάξει το fitness στη ζωή μας, μας λύνει τα χέρια! Σε αποκλειστική συνεργασία με την INTERSPORT παρουσιάζει το Reebok FitnessTrainer application και σου προσφέρει έναν αληθινό προπονητή… στο κινητό σου.


Με ένα απλό download και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος η Reebok σε φέρνει σε επαφή με τον Fitness Trainer, o οποίος θα είναι στη διάθεσή σου για 6 ολόκληρες εβδομάδες. Στο διάστημα αυτό μπορεί να σου λύσει κάθε απορία γύρω από το fitness αλλά και να σε καθοδηγήσει στο πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις και τις ασκήσεις που πρέπει να κάνεις, βασιζόμενος πάντα στις δικές σου δυνατότητες. Ο προπονητής θα βρίσκεται δίπλα σου μέρα και νύχτα σε πραγματικό χρόνο, υποστηριζόμενος από ένα συμβούλιο fitness experts ώστε να απολαμβάνεις τις καλύτερες προπονητικές υπηρεσίες στην οθόνη του κινητού σου.

Αποτελώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η εφαρμογή αυτή είναι σχεδιασμένη για smartphones και σκοπό έχει να δώσει ένα ακόμη κίνητρο στον κόσμο για να ασχοληθεί με το fitness με έναν τρόπο εύκολο και διασκεδαστικό.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο iTunes και στο Google Play. 

Περισσότερα για την εφαρμογή: http://www.reebok.com/el-GR/fitnesstrainerlanding/fitnesstrainerapp/