Το GirApp έχει ως στόχο να συνδέσει τους ανθρώπους με ό,τι τους ενδιαφέρει και βρίσκεται κοντά τους.


 H εφαρμογή GirApp, προσφέρει στον χρήστη προτάσεις για events που πραγματοποιούνται στην περιοχή του, ενώ του επιτρέπει να βλέπει την διαθεσιμότητα και να κλείνει με ευκολία εισιτήρια για αυτά. Για το GirApp , μιλήσαμε με την Λία Ζώρζου. Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε στον Παναγιώτη Λουκά.
 
Το ερέθισμα ήταν να μπορώ να διαλέγω τους συνεργάτες μου με βάση τις δικές μου αξίες, και όλοι μαζί με ένα κοινό στόχο να καταφέρουμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας. Οι προσδοκίες μου ήταν και είναι να γίνουμε η καλύτερη υπηρεσία στο χώρο μας και να καταφέρουμε να συνδέσουμε τους ανθρώπους μεταξύ τους ενδυναμώνοντας της γειτονιές σε όλο τον πλανήτη. 
 
Το GirApp είναι ένα εργαλείο προώθησης. Αυτό που προσφέρει στον χρήστη ειναι προσωποποιημένες συστάσεις δρώμενων  (εργαστήρια, εκθέσεις, παρουσιάσεις, θέατρο, σινεμά κτλ) που συμβαίνουν τη τελευταία στιγμή κοντά του και έχουνε διαθεσιμότητα θέσεων τις οποίες κλείνει σε 3 δευτερόλεπτα!
Οι διοργανωτές μπορούν να ανεβάσουν στην εφαρμογή οτιδήποτε κάνουν (ως δρώμενο), τη τιμή, διαθεσιμότητα εισιτηρίων και έτσι να το προωθήσουν μέσω της εφαρμογής στον κόσμο που ενδιαφέρεται και ειναι κοντά. Οι διοργανωτές αποκτούν έναν νέο τρόπο εσόδων και πουλάνε εισιτήρια της τελευταίας στιγμής!
Οι χρήστες δεν χάνουν χρόνο να ψάχνουν ανά κατηγορία και διοργανωτή σε μεγάλες λίστες δεδομένων τι υπάρχει «σήμερα» ή «αύριο» να κάνουν. Αντι αυτού, ανοίγουν την εφαρμογή και μαθαίνουν αμέσως τι υπάρχει που ίσως τους ενδιαφέρει κοντά τους με διαθεσιμότητα εισιτηρίων! Κλείνουν τις θέσεις τους και τους δείχνουμε τον δρόμο και τον χρόνο που θα πάρει να πάνε στο συγκεκριμένο δρώμενο μέσα λίγα δευτερόλεπτα!
 
Το όραμά μας ειναι να συνδέσουμε τους ανθρώπους με ότι αγαπάνε στις κοινωνίες όλου του κόσμου.
Οι στόχοι μας είναι
1. Να γίνουμε γνωστοί και χρήσιμοι στην Αθήνα και μετά σε όλη την Ελλάδα από τις πόλεις εώς τα μικρά χωριά.
2. Να προωθήσουμε την εφαρμογή μας στους επισκέπτες της χώρας.
3. Να επεκταθούμε σε άλλες πόλεις/χώρες του εξωτερικού.

Το διαδίκτυο έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να δουλεύουμε ευέλικτα ώστε να παράγουμε περισσότερο αλλά και πιο ευχάριστα τη δουλειά μας. Ολοι δουλεύουμε από μακριά, οι περισσότεροι έχουμε οικογένειες και κάνουμε συναντήσεις ηλεκτρονικές, συχνά και μετά τις 22.00 το βράδυ αφού κοιμηθούν τα παιδιά μας! Το σημαντικό ειναι οτι αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το πιστεύουμε.

Τα πράγματα για τους επιχειρηματίες δεν είναι εύκολα αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχει πολύ μεγάλη οργάνωση για νεοσύστατες επιχειρήσεις και γίνονται σημαντικές προσπάθειες. Το σημαντικό όμως είναι αν πιστευεις κάτι να το ακολουθήσεις...ποιο ειναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί? Να μην πετύχει? Η διαδρομή είναι τόσο διασκεδαστική που κερδίζεις πολύ περισσότερα από ότι θα μπορούσες να χάσεις ποτέ!
 
Οι σύγχρονες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις είναι να γίνουν βιώσιμες. Να μπορέσουν , όχι να μην πέσουν και να μην έχουν κακουχίες, αλλά να σηκωθούν τις περισσότερες φορές από ολους τους άλλους. Αυτός που μένει όρθιος τελευταίος ειναι που νικά.

Ο,τι έχω κάνει στη ζωή μου (σπουδές, εμπειρία) μου έχει φανεί χρήσιμο σε αυτή μου την ιδιότητα. Εχω ξαφνικά ανακαλύψει πόσες ικανότητες έχω, που δεν αναγράφονται στα πτυχία μας ή στην περιγραφή του ρόλου μας σε μια εταιρία. Το καλύτερο όμως που μπορώ να πω ειναι ότι αν είσαι εργατικός και έχεις την ικανότητα να ακούς και να μαθαίνεις πάντα θα κερδίζεις ως άνθρωπος κι εγώ σε αυτό το ταξίδι της επιχειρηματικότητας έχω κερδίσει πολλά! Σε πέντε χρόνια θα έχω μια μεγαλύτερη ομάδα, θα ειμαστε όλοι περήφανοι για αυτή την επιχείρηση και θα μπορώ να μιλάω και να εμπνέω νέους επιχειρηματίες όπως συμβουλοί μου και μέντορες κάνουν για εμένα τώρα. Τους τελευταίους, για αυτό τους το έργο ,τους εκτιμώ αφάνταστα και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
 
Εάν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή σε κάποιον που τώρα βγαίνει στην αγορά εργασίας είναι να  μη φοβάται! Τόλμα, ξεκίνα και αν χρειαστείς βοήθεια ή έμπνευση ζήτα βοήθεια. Να είσαι έτοιμος να γίνεις μικρός και να μάθεις ό,τι δεν ξέρεις.  Εγώ προσωπικά είμαι διαθέσιμη σε όποιον θέλει μία γνώμη/συμβουλή. Επίσης, αν θέλεις να δουλέψεις μαζί με μια νέα, δραστήρια και φιλόδοξη ομάδα στείλε μας ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου! Καλή τύχη και καλή διασκέδαση!

http://www.girapp.co
https://www.facebook.com/GirApp-990090051008442/?ref=hl

GirApp1.jpg