Οι σύγχρονες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις είναι η τεχνολογία, η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα!


Το Youth Platform είναι πάντα κοντά σε όσους αποφασίζουν να ξεφύγουν από τα παραδοσιακά κανάλια και να πάνε το επάγγελμά τους λίγο παρακάτω όσον αφορά στις διαδικασίες και την επικοινωνία με το κοινό. O Παναγιώτης Τζέλλος δημιούργησε το Conferience για να καλύψει το κενό που υπήρχε μέσα στις εκδηλώσεις. Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε στον Παναγιώτη Λουκά.
 

Κατόπιν 15 ετών εμπειρίας στον χώρο των startups, το Conferience.com δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό που υπήρχε μέσα στις εκδηλώσεις. Την διάδραση και την εμπειρία. Από εκεί προέρχεται και το όνομα Conference + Experience=Conferience

Conferience1.jpg


To Conferience απευθύνεται σε όλους όσους οργανώνουν μία εκδήλωση, από ένα μικρό σεμινάριο 10 συμμετεχόντων έως μία μεγάλη εκδήλωση χιλιάδων ατόμων.

 

Conferience2.jpg



Ήδη το Conferience έχει χρησιμοποιηθεί σε 130 συνέδρια έως σήμερα με τα 3 από αυτά να έχουν πραγματοποιηθεί στη Σιγκαπούρη, Ολλανδία και Τελ Αβίβ. Στόχος είναι αυτή τη χρονιά το Conferience να βρεθεί εκτός συνόρων και να δραστηριοποιηθεί στην παγκόσμια αρένα.

 

Conferience4.jpg



Σήμερα εργάζονται πάνω από 5 άτομα, οι περισσότεροι είναι εξ’ αποστάσεως με τα περισσότερα παιδιά να προέρχονται από εκπαίδευση πρακτικής άσκησης.


Το Conferience έχει μία καινοτομία στα ελληνικά χρονικά και πανελλαδικώς. Το project όλο στήθηκε από φοιτητές πρακτικής ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ υπό την καθοδήγησή μου. Τους τελευταίους 14 μήνες συμμετείχαν σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα 60  φοιτητές/τριες.

Η Ελλάδα προσφέρει πλέον το κατάλληλο οικοσύστημα τα τελευταία 4 χρόνια, κάτι που δεν συνέβαινε νωρίτερα, να δημιουργηθούν νέοι επιχειρηματίες με νέα κουλτούρα. Από τη μεριά της πολιτείας θα έπρεπε να δοθούν περισσότερα φορολογικά κίνητρα.

 
Οι σύγχρονες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις είναι η τεχνολογία, η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα.


Εαν μπορούσα να γυρίσω πίσω στον χρόνο θα προσπαθούσα να μάθω δίπλα σε έναν καλό “δάσκαλο” για να γλυτώσω χρόνο σε λάθη που κάνουν οι αρχάριοι στο μεγαλύτερο ποσοστό.

 

Οι νέοι όλοι έχουν ένα διαμάντι/κίνητρο στην τσέπη τους τη σημερινή εποχή. Τη λέξη ΣΤΕΡΗΣΗ. Μέσω αυτής, αναγκάζονται να εργαστούν αποδοτικότερα, εξυπνότερα, αποτελεσματικά, μοχλευμένα με καλύτερη διαχείριση του χρόνου τους και των διαθέσιμων πόρων τους. Αυτό θα έχει ως συνέπεια την δημιουργία αξίας, μέσω καινοτόμων εργαλείων και υπηρεσιών. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να επιλέξει κάθε υποψήφιος είναι να βρει έναν καλό «δάσκαλο» στην πρώτη του δουλειά για να βάλει σωστές βάσεις. Το οικονομικό αντίτιμο θα πρέπει να μην τον απασχολεί στην αρχή της καριέρας του. Αντιθέτως, θα πρέπει να ψάξει για έναν εμπνευστή ηγέτη στην εργασία του, να τον καθοδηγεί και να του εξηγεί. Αυτό θα του σώσει χρόνο, θα αποφύγει πολλά λάθη και έχει περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει τους στόχους του γρήγορα.

www.conferience.com