Σε 5 χρόνια έχουμε στόχο να είμαστε ο νούμερο ένα προορισμός για online αγορές με apps στα περισσότερα gadgets όπως VR, Smart Watches, Smart TV etc.


Το Youth Platform είναι πάντα κοντά σε όσους αποφασίζουν να ξεφύγουν από τα παραδοσιακά κανάλια και να πάνε το επάγγελμά τους λίγο παρακάτω όσον αφορά στις διαδικασίες και την επικοινωνία με το κοινό. Ο Evan Βαρσάμης, μαζί με την ομάδα του,δημιούργησαν το Gadget Flow με σκοπό την εύρεση ποιοτικών προϊόντων στο internet. Διαβάστε τα όσα ενδιαφερόντα είπε ο Evan Βαρσάμης στον Παναγιώτη Λουκά.
 

Αρχικά το The Gadget Flow ξεκίνησε σαν side project, όπως τα περισσότερα startups. Έτσι και εμείς ξεκινήσαμε λύνοντας ένα προσωπικό πρόβλημα το οποίο ήτανε η εύρεση ποιοτικών προϊόντων στο internet. Ύστερα από 3-4 μήνες το project άρχισε να μεγαλώνει γρήγορα και έτσι έγινε full time job.

 
Απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο που ψάχνει ποιοτικά προϊόντα στο διαδίκτυο είτε για προσωπική χρήση είτε για δώρα. Στόχος μας είναι να απλοποιήσουμε το online shopping ανακαλύπτοντας καθημερινά εντυπωσιακά προϊόντα.
 
 
Σε μια γραμμή - Στόχος μας είναι να γίνουμε ο νούμερο ένα προορισμός για εύρεση και αγορά ποιοτικών προϊόντων.

 

gadgetflow1.jpg

 
Ο τρόπος δουλειάς μας είναι πολύ διαφορετικός ειδικότερα γιατί δουλεύουμε μονό μέσω διαδικτύου, υπάρχουν πια εκατοντάδες apps και services που κάνουνε την remote εργασία πολύ ευχάριστη και εύκολη, επίσης αυτό σου δίνει το πλεονέκτημα να δουλεύεις από όπου θέλεις στον κόσμο. Χρησιμοποιούμε αρκετές γνωστές υπηρεσίες όπως το Slack, Podio, Trello για project management και για να συγχρονίσουμε την ομάδα μιας και έχουμε employees από Αμερική, Αγγλία, Νορβηγία και άλλες χώρες.

 
Πιστεύω πως ζούμε σε μια εποχή όπου υπάρχουν τεραστία κεφάλαια για funding, αυτό που χρειάζεσαι για να τα εκμεταλλευτής είναι μια καλή ιδέα και σωστό managment. Κάθε μέρα μπαίνουν στις αγορές εκατοντάδες νέα προϊόντα και υπηρεσίες και πιστεύω πως ο ρυθμός θα συνεχίσει να αυξάνεται για αρκετά χρόνια. Μια μεγάλη πρόκληση είναι να διαφοροποιηθείς από τις άλλες εταιρίες, είτε κάνοντας κάτι μοναδικό, είτε βελτιώνοντας την έκδοση μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται καθημερινά οπότε αυτό σε κάνει συνεχώς να ψάχνεις νέους τρόπους για να διαφοροποιηθείς και να έχεις competitive advantage.


 
Ότι έχουμε κάνει πιστεύω μας έχει φέρει στο σήμερα οπότε δεν θα άλλαζα κάτι, δεν υπάρχουν λάθη παρά μόνο μαθήματα. Σε 5 χρόνια από τώρα έχουμε στόχο να είμαστε ο νούμερο ένα προορισμός για online αγορές με apps στα περισσότερα gadgets όπως VR, Smart Watches, Smart TV etc.

 
Εαν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή σε κάποιον που βγαίνει τώρα στον χώρο εργασίας είναι να κυνηγήσει όσο πιο έντονα μπορεί αυτό που θέλει να κάνει. Η κρίση ίσως να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα αλλά σίγουρα όχι αδύνατα, Φυσικά δημιουργούνται νέες ευκαιρίες γιατί εν μέσω κρίσης αυξάνεται η φαντασία λόγω ανάγκης σε διάφορους τομείς.
 
http://thegadgetflow.com/

gadgetflow2.jpg