Το σημαντικό είναι να λειτουργήσεις γρήγορα, να μην δυσκολεύεις τον χρήστη και να έχεις συνεχή βελτίωση.


Το Youth Platform είναι πάντα κοντά σε όσους αποφασίζουν να ξεφύγουν από τα παραδοσιακά κανάλια και να πάνε το επάγγελμά τους λίγο παρακάτω όσον αφορά στις διαδικασίες και την επικοινωνία με το κοινό. O Ανδρέας Κωσταντινίδης μετά την επιτυχία που είχε στον Κύπρο με το “All around Cyprus”, επεκτάθηκε και στην Ελλάδα με απώτερο σκοπό σε 5 χρόνια να υπάρχει το “All Around” για ακόμα 10 χώρες.. Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα είπε στον Παναγιώτη Λουκά.


Δεν έχω ιδρύσει επιχείρηση γιατί σκοπός μου δεν είναι να βγάλω λεφτά, αλλά να προσφέρω μια ευκολία στην ενημέρωση μέσω κινητού. Έτσι έχω φτιάξει τα Android apps “All around Cyprus”, “All around Greece”, “All around UK”, “All around Australia”, “All around Germany” και ακολουθεί λίαν συντόμως το “All around France”,
 
Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πριν 1 μήνα από τη Κύπρο, όταν κυκλοφόρησα το «All around Cyprus» και είχε πραγματικά μεγάλη επιτυχία, με 3000 χρήστες το πρώτο μήνα. Για ανεξάρτητη προσπάθεια το θεωρώ πολύ σημαντικό. Είναι το πρώτο ολοκληρωμένο application για νέα από τη Κύπρο και τα social media και ο σκοπός του All around Greece είναι να υπερβεί την επιτυχία του αντίστοιχου Κυπριακού, συμπεριλαμβάνοντας τα ελληνικά media και τις υπηρεσίες σε ένα application.
 
Οι στόχοι ίσως λίγο μεγαλεπήβολοι είναι να υπάρχει ένα All around application για κάθε χώρα του κόσμου που να συνδυάζει τα media τις κάθε χώρας σε ένα app.
 
Το All around είναι προσπάθεια μόνο δική μου και φυσικά υπάρχει και ο κόσμος που προωθεί και υποστηρίζει τα apps. Ο κόσμος είναι οι συνεργάτες μου.
 
 
Η γραφειοκρατία από κυβερνητικούς οργανισμούς νομίζω είναι αυτό που μας καθυστερεί και μας πάει πίσω. Στο εξωτερικό όλα γίνονται μέσω διαδικτύου πολύ γρήγορα και εύκολα.
 
Σίγουρα ένας μεγάλος παράγοντας στην αγορά των apps είναι ποιος θα υλοποιήσει μια ιδέα πιο γρήγορα. Μετά ακολουθούν παρόμοιες ιδέες. Το σημαντικό είναι να λειτουργήσεις γρήγορα, να μην δυσκολεύεις τον χρήστη και να έχεις συνεχή βελτίωση. Επίσης να ακούς τι ζητάει ο κόσμος. Σε 5 χρόνια θα ήθελα να υπάρχει το All around για ακόμα 10 χώρες.
 
Μην φοβόστε την αποτυχία. Πρέπει να προσπαθεί (ο νέος που ξεκινάει κάτι το καινούριο) ακόμα και αν αποτύχει. Να βάζει το πήχη ψηλά και να μη φοβάστε.


Το application διανέμετε δωρεάν, και είναι διαθέσιμο για όλα τα Android κινητά και tablets. To application μπορεί κάποιος να το κατεβάσει από το Google Play Store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.all.around.greece