Μία θέση εργασίας που πολλοί θα ονειρεύονταν «άνοιξε» η πλατφόρμα αξιολόγησης εστιατορίων «The Infatuation» στη Νέα Υόρκη.


Μία θέση εργασίας που πολλοί θα ονειρεύονταν «άνοιξε» η πλατφόρμα αξιολόγησης εστιατορίων «The Infatuation» στη Νέα Υόρκη.

Pixel

Η εταιρεία φαίνεται πως ψάχνει έναν συντάκτη, ο οποίος θα λαμβάνει ετήσιο μισθό από 85.000 έως 130.000 δολάρια, όμως θα έχει κι ένα ακόμη σημαντικό προνόμιο.

Συγκεκριμένα, όποιος ή όποια αναλάβει τη θέση, θα έχει ετήσιο προϋπολογισμό 30.000 δολαρίων (δηλαδή 28.000 ευρώ), για να τα ξοδεύει σε εστιατόρια στη Νέα Υόρκη και να δοκιμάζει κάθε είδους φαγητό και ποτό.

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 2.500 δολάρια το μήνα, 576,92 δολάρια την εβδομάδα ή 82,19 δολάρια την ημέρα, αν αποφασίσει να τρώει έξω κάθε ημέρα του χρόνου.

Τα απαραίτητα προσόντα

Σύμφωνα με την αγγελία, ο συντάκτης θα πρέπει να επιμελείται τις κριτικές, τους οδηγούς και τα ενημερωτικά δελτία που θα δημοσιεύονται στο The Infatuation NYC.

Εκτός αυτού θα «ερευνά και θα ελέγχει τα γεγονότα σχετικά με το ιστορικό και πολιτιστικό πλαίσιο διαφόρων κουζινών, πιάτων και περιοχών».

Οι υποψήφιοι για τη θέση θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον πέντε χρόνια εμπειρίας στην επιμέλεια κειμένων, όπως και πάθος για το φαγητό στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Το Infatuation εξαγοράστηκε από την JPMorgan Chase το 2021 και σήμερα διαθέτει γραφεία σε 53 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Και αν το επιθυμείτε, μπορεί να γίνει ο νέος σας ονειρεμένος εργασιακός στόχος για το 2023!