Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για χιλιάδες διορισμούς για όλους τους πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ

Δεν απαιτείται προϋπηρεσία που να έχει συνάφεια με τη θέση για συμμετοχή - Μόνιμοι διορισμοί σε όλη την Ελλάδα για όλους τους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ - Ξεκινούν οι αιτησεις

Κείμενο: Ναταλία ΠετρίτηΞεκινούν στις 2 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ και αφορά χιλιάδες διορισμούς σε όλη την Ελλάδα

Δείτε εδώ την ύλη και ποιο πρόγραμμα την καλύπτει εξ αποστάσεως και ασύγχρονα χωρίς να πιεστείτε από άποψη χρόνου


Μέσω του Πανελληνίου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ που θα γίνει τον Μάρτιο θα φτιαχτεί μία "ΔΕΞΑΜΕΝΗ" επιτυχόντων από όπου θα διορίζονται στο δημόσιο σε δήμους περιφέρειες, υπουργεία, ΔΕΚΟ, ΝΠΔΔ και φορείς

Για να γίνει κατανοητό όποια προκήρυξη βγει μετά τον γραπτό Διαγωνισμό για ΠΕ και ΤΕ σε αυτή θα μπορούν να κάνουν αίτηση ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ! Αυτό σημαίνει πως αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες διορισμού και μάλιστα σε θέση κοντά στον τόπο που μένετε!


Σύμφωνα με την προκήρυξη ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ προϋπηρεσία

Όπως θα δείτε και στη προκήρυξη υπάρχουν πάρα πολλές ειδικότητες αλλά βέβαια υπάρχουν δύο ειδικότητες που περιλαμβάνουν ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΕΙ (η 407 ειδικότητα και όλα ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΕΙ (Η 507 ειδικότητα)

Οι δύο ειδικότητες αυτές αφορούν αποκλειστικά διοικητικούς υπαλλήλους και όσοι διορισθούν σε αυτή την θέση ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ και ΤΕΙ θα εργάζονται ως υπάλληλοι γραφείου  - διοικητικοί υπάλληλοι σε κάποιο υπουργείο, δήμο, περιφέρεια, ΝΠΔΔ, ΔΕΚΟ κλπ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Για παράδειγμα τις παρακάτω ειδικότητες τις διεκδικούν όλοι οι πτυχιούχοι των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Μάλιστα γι' αυτές τις ειδικότητες κάνουν και πολλοί εκπαιδευτικοί αίτηση!

Φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, γυμναστές, νηπιαγωγοί κ.α. που βλέπουν τον ότι ό δρόμο για διορισμό στο δημόσιο σχολείο είναι δύσβατος και οικονομικά κοστοβόρος (μεταπτυχιακά, πιστοποιήσεις, σεμινάρια, περιπλάνηση σε ακριτικά μέρη για απόκτηση μορίων κ.α.)

Κάθε δύο χρόνια ο Διαγωνισμός - Μοναδική ευκαιρία τώρα

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως μόνο όσοι μπουν την δεξαμενή των επιτυχόντων μέσω του πανελλήνιου γραπτου διαγωνισμόυ ΑΣΕΠ 2022 θα έχουν την ευκαιρία για  μόνιμο διορισμό.

Όσοι δηλαδή πετύχουν θα είναι οι μόνοι που θα μπορούν να συμμετάσχουν στις προκηρύξεις που βγουν για υπουργεία, δήμους, περιφέρειες, ΝΠΔΔ, οργανισμούς.

Εδώ πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε βέβαια πως για τα επόμενα 2 χρόνια οι διαγωνισμοί για Π.Ε. και Τ.Ε. στο δημόσιο δεν θα ανοίξουν! Όσοι θα διορίζονται θα είναι από τους επιτυχόντες στο διαγωνισμό, δηλαδή αυτού που πέρασαν τη βάση (55 μονάδες).

Σε όλους τους άλλους υποψηφίους δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή τους σε προκηρύξεις μονίμων.

ΠΗΓΗ