σε online μετάδοση


Ξεκινά σήμερα, 4/5, το Startup Greece Weekη Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας,το οποίο λόγω των συνθηκών παγκοσμίως θα πραγματοποιηθεί 100% online.

Στόχος της διοργάνωσης, η οποία θα περιλαμβάνει online workshops, ανοιχτές συζητήσεις με διακεκριμένους ομιλητές, networking, ένα διαγωνισμό για Startups και πολλές άλλες δράσεις, είναι η ανάπτυξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Ελλάδα.

onl.png

Η δράση  είναι πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας), στα πλαίσια των στόχων του για την ανάπτυξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η οργάνωση και η παραγωγή του εγχειρήματος γίνεται από 30 και πλέον εθελοντές με μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη. Μάλιστα αποτελεί την μεγαλύτερη, ίσως, online πρωτοβουλία που έχει συμβεί παγκοσμίως τόσο σε διάρκεια όσο και σε φορείς/ομιλητές που παίρνουν μέρος.

Η Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, καθηγητές, ξενοδόχους, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους και startuppers.

Οι επιβεβαιωμένες θεματικές ενότητες είναι οι: Fail FAST, Biotech / HealthTech, Logistics / On Demand Delivery, Greentech / Energy, Fintech. Για να λάβετε μέρος στη δράση είναι απαραίτητη η δωρεάν εγγραφή εδώ. Αν θέλετε να παρουσιάσετε την startup σας και να κερδίσετε βραβεία αξίας 10.000 ευρώ στα Startup Greece Week Awards 2020, πάρτε μέρος συμπληρώνοντας την φόρμα εδώ. Οι αιτήσεις παραμένουν ανοιχτές έως αύριο 5/5/2020.

Πηγή