Ποιος είναι ο κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα

Την τιμητική διάκριση έλαβε από το Top Employer Institute

Κείμενο: Ηλίας Γκιόλβας

Την τιμητική διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα έλαβε η Παπαστράτος από το Top Employer Institute. Η ελληνική εταιρία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της χώρας για το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η διάκριση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής δυναμικής που παρουσιάζει η Παπαστράτος ως εργοδότης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας διαρκώς προγράμματα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης για τους ανθρώπους της.

Με αφορμή τη νέα διάκριση της εταιρείας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, δήλωσε:

«Η σταθερή αναγνώρισή μας τα τελευταία χρόνια ως «Κορυφαίος Εργοδότης» μας γεμίζει περηφάνια και μας δίνει έμπνευση να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην οικογένεια της PMI, η οποία αναγνωρίζεται επίσης με συνέπεια ως εξαιρετικός εργοδότης, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ευκαιρίες για διεθνή σταδιοδρομία, καθώς και πρωτοποριακά προγράμματα ανταμοιβής και αναγνώρισης, αλλά και ανάπτυξης των εργαζομένων μας. Η δέσμευση της Παπαστράτος να παραμένει ένας εργασιακός χώρος που φροντίζει τους ανθρώπους της έρχεται από τα χρόνια της ίδρυσής της και επιβεβαιώνεται ακόμη και σήμερα, εννέα δεκαετίες μετά, σε μια εποχή που η εταιρεία μετασχηματίζεται ριζικά και υλοποιεί το όραμά της για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο».