Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Found.ation


To 2018 έχει μπει πολύ δυναμικά για τις Ελληνικές startup, με το χορό των exits να ανοίγει η Incrediblue ανακοινώνοντας deal με την Nautal. Καλοί CEOs είναι αυτοί που όπως ο Αντώνης, οδηγούν την εταιρεία σε μια εντυπωσιακή ανάπτυξη. Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε έναν από τους πιο πετυχημένους CEOs που ηγείται του ομίλου 24Media τα τελευταία χρόνια.

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος θα μιλήσει για τη στρατηγική που πρέπει να έχει η ομάδα διοίκησης ώστε να βάλει τα θεμέλια για μια τέτοια αξιοζήλευτη ανάπτυξη, την κουλτούρα που πρέπει να δημιουργήσει σε όλο τον οργανισμό, τις δομές και τις δύσκολες καμιά φορά επιχειρηματικές επιλογές που πρέπει να πάρει κανείς ώστε να απογειώσει την ομάδα.

Μάθε πως ο Σταύρος πέτυχε να καθιερώσει την 24Media ως no.1  publisher στην Ελλάδα σήμερα, κατακτώντας την κορυφή στον πολύ δύσκολο και απαιτητικό χώρο των new media που επηρεάστηκαν βαθιά μάλιστα από την κρίση στην χώρα μας.
Ένα must event για όσους θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά της ηγεσίας από έναν πεπειραμένο C-level executive με μακρά εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων!

Agenda
6:00 pm Networking & Food
7:00 pm Fireside chat + Q&A
8:00 pm Networking


www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-athens-presents-stavros-drakoularakos-24media-holdings#/