Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 στο Innovathens


Στη προηγούμενη συνάντηση του Startup Grind o Founder & CEO του Douleutaras.gr Ανδρέας Γραμμάτης αποκάλυψε ότι έχει ήδη κλείσει νέα χρηματοδότηση, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ, με την συμμετοχή των υπαρχόντων επενδυτών και πρόκειται να ανακοινωθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Στο επόμενο Startup Grind τη σκυτάλη (ή το πιρούνι) παίρνει ο Μιχάλης Γκόντας, CEO & Co-Founder του Forky, για την απόλυτη ιστορία pivot του Ελληνικού startup οικοσυστήματος. H online υπηρεσία φαγητού που ξεκίνησε ως Cookisto και αντιμετώπισε δυσκολίες κατά το scaling, χρειάστηκε να αλλάξει ταχύτατα business model και να κάνει ριζικό rebranding αν ήθελε να συνεχίσει τη λειτουργία του και αν επιστρέψει αξία στους αρχικούς επενδυτές της.


Κρατώντας την ψυχραιμία τους, οι 2 Co-founders όχι μόνο κατάφεραν να γυρίσουν την κατάσταση εξ’ ολοκλήρου υπέρ τους, αλλά και να εκτοξεύσουν την startup σε νέες επιτυχίες. Η εταιρεία έχει λάβει χρηματοδότηση ύψους $3 εκατομ. απασχολεί 125 εργαζόμενους και έχει εκτελέσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 200.000 παραγγελίες. Θέλεις να μάθεις πως τα κατάφερε; Γνώρισε τον από κοντά την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και δες πως μπορείς να υπερνικάς κάθε εμπόδιο που βρίσκεται μπροστά σου αν είσαι πραγματικά αποφασισμένος να πετύχεις.


To Forky συνεργάζεται με ταλαντούχους chef με επικεφαλής το Χριστόφορο Πέσκια, καθώς και το Στέλιο Παρλιάρο για τα επιδόρπια, προκειμένου να εξασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα γευστικά και ποιοτικά. Mάθετε πως στήνεται μια σωστή επιχείρηση στον τομέα του φαγητού και γνωρίστε τα σχέδια περαιτέρω επέκτασης του Forky στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ο Μιχάλης θα βρεθεί ανάμεσα σε επίδοξους επιχειρηματίες και όχι μόνο για να μιλήσει για την πλατφόρμα που έφερε την επανάσταση στις on demand υπηρεσίες στην Ελλάδα, τη χρηματοδότηση ύψους 800.000 ευρώ που έχει αντλήσει μέχρι στιγμής και τη δημιουργία του πρώτου bot σε ελληνική υπηρεσία.
 

Agenda
18:00 – Networking και φαγητό
19:00 – Fireside chat με τον Μιχάλη Γκόντα (CEO & Co-founder Forky)
20:00 – Networking