Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, 6μμ στο Innovathens.


Το Startup Grind συνεχίζει τα πιο interactive events της Αθήνας με καλεσμένο τον Ανδρέα Γραμμάτη Founder & CEO του Douleutaras.gr! Το Douleutaras.gr είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία που προσφέρει αξιοπιστία, ταχύτητα και ευκολία στην αναζήτηση επαγγελματιών κάθε κατηγορίας. Ο Ανδρέας θα μιλήσει για την ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας που ίδρυσε πριν από μόλις 2 χρόνια οπλισμένος με €350.000 αρχική επένδυση. Χρήματα μάλιστα που ήρθαν σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία, σχεδόν ταυτόχρονα με την επιβολή των capital controls στην χώρα μας. Πλέον σχεδιάζει την επέκταση στο εξωτερικό έχοντας μια ομάδα 30 ατόμων, 150.000 επισκέψεις τον μήνα, 35.000 αγγελίες για δουλειές, 3.000 επαγγελματίες εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα και 30% match rate.

Ο Ανδρέα Γραμμάτης, έχοντας ήδη αγαπήσει το Λονδίνο όπου μετέβει για μεταπτυχιακές σπουδές, εργάστηκε σε εμπορικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών (Tesco, Pizza Hut ) ενώ παράλληλα ξεκίνησε αρκετά επιχειρηματικά project. Το 2015 πήρε, τελικά, την απόφαση να επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει με την ομάδα του το νέο Douleutaras.gr, μια καινοτομική υπηρεσία με στόχο την εύρεση του κατάλληλου επαγγελματία για κάθε εργασία.

Στο youthplatform, είχαμε μιλήσει με τον Ανδρέα Γραμμάτη το 2014. Ανάμεσα στα άλλα μας είχε πει «τα σημαντικότερα συστατικά για μια επιτυχή νέα επιχείρηση είναι η ποιότητα και η συνοχή της ομάδας που θα υλοποιήσει την αρχική ιδέα και η εκτέλεση της ιδέας».


Για πρώτη φορά στο Startup Grind Athens, θα υπάρχουν open mic sessions πριν την κεντρική ομιλία, στα οποία οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει το λόγο και να μοιραστεί την ιδέα του, ενώ θυμίζουμε ότι η είσοδος για φοιτητές είναι δωρεάν με την επίδειξη της φοιτητικής τους κάρτας.

Κρατήσεις Θέσεων: https://www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-athens-presents-andreas-grammatis-douleutaras


Agenda
18:00 – Networking και φαγητό
19:00 – Fireside chat με τον Ανδρέα Γραμμάτη (Founder & CEO Douleutaras)
20:00 – Networking