Στην εταιρία Αλουμίνιον της Ελλάδος


Στην εταιρία Αλουμίνιον της Ελλάδος

 

Πρόγραμμα έμμισθης 12μηνης πρακτικής εκπαίδευσης ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΙΙ προσφέρει η εταιρία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί τη συνέχεια του πρώτου προγράμματος, περιόδου 2015-2016, το οποίο εκπληρώνοντας το βασικό του στόχο, οδήγησε στην αγορά εργασίας 10 από τους 11 αποφοίτους του σε λιγότερο από 3 μήνες.

 

Το πρόγραμμα «ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΙΙ», ξεκινάει και φέτος για να δώσει επιπλέον ευκαιρίες καριέρας σε 10 νέους Μηχανικούς που θα επιλεγούν και θα ενταχθούν σε μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες βιομηχανικές επιχειρήσεις της χώρας στο εργοστάσιο του Αγίου Νικολάου Βοιωτίας. Το πρόγραμμα «ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΙΙ» είναι μια πρωτοβουλία σημαντικής  κοινωνικής αξίας της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, που έχει ως σημείο αναφοράς τη φιλοσοφία του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ να στηρίζει τους νέους, επενδύοντας συστηματικά τόσο στην ανάπτυξη και τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους, όσο και στην απόκτηση πολύτιμης εμπειρίας και τεχνογνωσίας ως βασικά προαπαιτούμενα της επαγγελματικής τους αποκατάστασης και πορείας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην καταπολέμηση της ανεργίας και ενισχύοντας την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

 

Οι προσφερόμενες θέσεις αφορούν απόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν:
Ηλικία μέχρι και 28 ετών
Πτυχίο Πολυτεχνικής Σχολής (Μηχανολόγου, Ηλεκτρολόγου, Χημικού, Πολιτικού, Μεταλλειολόγου, Πληροφορικής) και να είναι Μέλος ΤΕΕ
Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών
Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής Γλώσσας
Εργασιακή εμπειρία μικρότερη των 2 ετών
Άριστη γνώση MS Office
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψήφιους)

 

H καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του βιογραφικού σας είναι στις  30/07/2016. Οι συμμετέχοντες των οποίων τα βιογραφικά ανταποκρίνονται στις προϋποθέσεις του προγράμματος θα ενημερωθούν ώστε να εισέλθουν στη διαδικασία της επιλογής των υποψηφίων του προγράμματος. Όλοι οι συμμετέχοντες του προγράμματος θα φιλοξενηθούν σε ανακαινισμένα διαμερίσματα στον πρότυπο οικισμό του εργοστασίου στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.

 

Αν θέλετε συμπληρωματικές πληροφορίες για το πρόγραμμα «ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΙΙ» μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.