Γιατί η αποτυχία είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί


Γιατί η αποτυχία είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί

 

Τα FuckUp Nights Athens επιστρέφουν σε λίγες μέρες και έχουμε πολλά να μάθουμε από τις πιο επιτυχημένες αποτυχίες! Τα FuckUp Nights έρχονται για τρίτη φορά στην Ελλάδα την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 19.00 στο Impact Hub Athens, με ελεύθερη είσοδο.



Τι είναι όμως τα FuckUp Nights;

Πρόκειται για ένα κίνημα που γεννήθηκε στο Μεξικό το 2012 και αφορά στη δημοσιοποίηση ιστοριών επαγγελματικής αποτυχίας. Πολλές δεκάδες άτομα παρευρίσκονται σε κάθε εκδήλωση για να ακούσουν επιτυχημένους επιχειρηματίες και ανθρώπους από όλο τον κόσμο να μοιράζονται τις ιστορίες των αποτυχιών τους.

 

 

Υπάρχουν αμέτρητες εκδηλώσεις στις οποίες επιχειρηματίες και επαγγελματίες από όλους τους χώρους, μιλούν για τις επιτυχίες τους και για το πώς κατάφεραν να δημιουργήσουν μία τόσο ανταγωνιστική και κερδοφόρα εταιρία. Κανείς όμως δεν λέει: «Εγώ πραγματικά τα θαλάσσωσα τότε και ορίστε τι μπορεί να μάθει κανείς από αυτό!». Η αλήθεια είναι ότι η αποτυχία είναι κάτι πολύ κοινό στον κόσμο του επιχειρείν και οι γνώσεις που μπορείς να πάρεις από αυτήν ανεκτίμητες.

 

Τα FuckUp Nights περιέχουν γέλιο και αυθεντικότητα. Είναι μια ανοιχτή, άμεση συζήτηση περί ευκαιριών, που μετατρέπει το λάθος σε εγχειρίδιο οδηγιών για την επαγγελματική σταδιοδρομία!

 

Στο FuckUp Athens Vol. III θα μοιραστούν τις πιο... επιτυχημένες αποτυχίες τους οι:

  • Paul Kidner, ιδρυτής της πλατφόρμας One-up του PRAKSIS Business Coaching Center

  • Andreas Constantinou, CEO & ιδρυτής της Vision Mobile.

  • Todd Pierce, Συμβουλος Δημοσίων Υποθέσεων της Πρεσβείας των ΗΠΑ στηνΑθήνα



Mindspace

To FuckUp Night διοργανώνεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα από το σύλλογο φοιτητών και νεαρών απόφοιτων Mindspace, που αποστολή του είναι να παρουσιάσει την επιχειρηματικότητα ως επιλογή στους φοιτητές και να υποστηρίζει τις ιδέες τους και τις ομάδες τους. Όντας ένας σύλλογος που συνεργάζεται κατεξοχήν με φοιτητές και νέους, το Mindspace θέλει να δει τις ιδέες που αναπτύσσονται σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον να ωφελούν την κοινωνία αντί να μένουν παγιδευμένες στο Πανεπιστήμιο. Στη βάση αυτής της φιλοσοφίας διοργανώνει και τα FuckUp Nights.

 

FuckUp Nights Athens, Vol3

Πότε: Παρασκευή 27 Μαΐου στις 19.00

Πού: Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή (μετρό Μοναστηράκι)

Εισιτήρια: Η συμμετοχή είναι δωρεάν ωστόσο απαιτείται προεγγραφή μέσω eventbrite:

https://www.eventbrite.com/e/fuckup-nights-voliii-tickets-25126078778?aff=es2

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1718558431716472/

 

Πληροφορίες: http://goo.gl/vcUg2P