25 & 26 Μαϊου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου


 

25 & 26 Μαϊου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

 

Διημερίδα καριέρας Job Fair Athens 2016 διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά, στις 25 & 26 Μαΐου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Το Job Fair Athens 2016 αποτελεί τη μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία στο χώρο της αγοράς εργασίας, με εθελοντικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα.



Στόχος της διημερίδας είναι η σύνδεση φοιτητών και νέων αποφοίτων πολυτεχνικών, οικονομικών και τεχνολογικών σχολών με την αγορά εργασίας με σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση. Στο Job Fair Athens 2016 οι παρευρισκόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες των υποστηρικτών, το αντικείμενό τους και τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν. Οι συμμετέχουσες στην εκδήλωση εταιρείες έχουν τη δυνατότητα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας βιογραφικών να καλύψουν θέσεις πρακτικής και εργασίας, να πραγματοποιήσουν mini συνεντεύξεις στο περίπτερό τους στο Job Fair Athens, αλλά και να αξιοποιήσουν πληθώρα προσφερόμενων υπηρεσιών όπως ομιλία, workshop, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. 

 

Υποστηρικτές του Job Fair Athens 2016 είναι 49 από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Χρυσός Υποστηρικτής φέτος είναι η θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων EGG - Enter Grow Go. Ακόμη, Ασημένιοι Υποστηρικτές είναι οι: Intracom Telecom, Ίλυδα, Bosch, Accenture, Procter & Gamble, Eworx, Nestle, ΣΙΔΕΝΟΡ, Upstream, Intralot, Intrasoft, Thenamaris, Johnson & Johnson, Kariera.gr, Archirodon και L’Oréal. Όλοι οι υποστηρικτές της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν εδώ σύντομα.



Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 3 Side Events, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στα οποία δήλωσαν συμμετοχή πάνω από 800 επισκέπτες. Στόχος τους είναι η προετοιμασία του κοινού μέσω παρουσιάσεων θεμάτων όπως η σύνταξη βιογραφικού και οι τεχνικές αναζήτησης εργασίας. Ακόμα, διοργανώνονται Side Events σε Πάτρα και Ξάνθη από τοπικές επιτροπές, αναδεικνύοντας τον πανελλήνιο χαρακτήρα της εκδήλωσης.



Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.