Τετάρτη, 13 Απριλίου στις 15.00


Η Metavallon θα συναντήσει δύο πολλά υποσχόμενες startup στo ψηφιακό σύμπαν του Twitter για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τίτλο #AskΑFounder, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στις 15.00!

Με τις αιτήσεις για το φετινό κύκλο του The Accelerator ανοιχτές μέχρι τις 27 Απριλίου 2016, η ομάδα της Metavallon διοργανώνει μια ακόμη συζήτηση στο Twitter με τη MyiArts και τη RoadCube, δύο από τις πιο επιτυχημένες και υποσχόμενες startup που συμμετείχαν στον προηγούμενο κύκλο του The Accelerator. Ο στόχος της κουβέντας: να αποκαλυφθούν επιτέλους όλα τα μυστικά της διαδικασίας επιτάχυνσης που προσφέρει η Metavallon!

Τι θα συμβεί στο Twitter Chat: Τον κύριο λόγο θα έχουν οι Ivan Da Silva Braz και Dulce Guarda, ιδρυτές της MyiArts, και ο Δημήτρης Καλαβάσης, ιδρυτής της RoadCube. Τι θα κάνουν; Θα απαντήσουν στις ερωτήσεις που θα τεθούν από τη Metavallon με βασικό αντικείμενο το πρόγραμμα επαγγελματικής επιτάχυνσης The Accelerator, τα μυστικά του, καθώς και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες οι startups που συμμετέχουν σε αυτό.

Πώς λειτουργεί: Η συζήτηση θα γίνει σε δύο μέρη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, η Metavallon θα συζητήσει με τους ιδρυτές της MyiArts και της RoadCube για τη διαδικασία επιτάχυνσης, την εμπειρία τους από το The Accelerator, αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά τους. Στο δεύτερο μέρος, οι εκπρόσωποι των δύο startup θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού!

Γίνετε μέρος της συζήτησης: Ακολουθήστε τη Metavallon (@metavallon), τη MyiArts (@myiarts) και τη RoadCube (@RoadCube) στο Twitter για να παρακολουθήσετε live το chat, χρησιμοποιήστε το hashtag #AskAFounder για να υποβάλετε την ερώτησή σας και να μείνετε συντονισμένοι!


#AskAFounderTwitter Chat με τη MyiArts, τη Roadcube και τη Metavallon

Πότε: Τετάρτη, 13 Απριλίου στις 15.00

Πού: Τwitter – ακολουθήστε τη @metavallon, τη myiarts & την @RoadCube

Θα σας δούμε εκεί!

 
 
Η Metavallon είναι μία πρότυπη κοινωνική εταιρεία ενδυνάμωσης και επιτάχυνσης startup επιχειρήσεων. Μέσω του τρίπτυχου προγράμματός της (The Lab, The Accelerator, και The Hub), η Metavallon κινητοποιεί ταλαντούχα άτομα, καθοδηγεί προς επιχειρηματική δράση, δικτυώνει με έμπειρους επιχειρηματίες και επενδυτές, και παρέχει τους απαραίτητους πόρους για να ξεκινήσουν τις δικές τους υψηλού αντίκτυπου επιχειρήσεις. Σκοπός της Μetavallon είναι να ενδυναμώσει δραστήρια επιχειρηματικά πνεύματα στις προσπάθειες τους και να δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό κίνημα στην χώρα και παγκοσμίως τόσο μέσα από τα δικά της προγράμματα όσο και διεθνείς συνεργασίες, όπως το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Future Internet Business. Στην κατεύθυνση αυτή, από το 2012 μέχρι και σήμερα η εταιρεία έχει βοηθήσει περισσότερους από 320 επιχειρηματίες.

The Accelerator
To The Accelerator προσφέρει σε επιλεγμένες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές startup πρώιμων σταδίων μια εντατική 4-μήνη διαδικασία επιχειρηματικής επιτάχυνσης για στοχευμένη, αποτελεσματική, και ταχεία ανάπτυξη! Ο στόχος του: να δώσει σε καινοτόμες εταιρείες την ώθηση που χρειάζονται ώστε να εξελίξουν και να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα. Το φετινό πρόγραμμα θα προσφέρει στους συμμετέχοντες 22.000€ με τη μορφή επένδυσης ως κεφάλαιο εκκίνησης, πάνω από 200.000$ σε δωρεάν υπηρεσίες και προγράμματα για τα πρώτα βήματα στην αγορά, και την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Silicon Valley και να συναντηθούν με έμπειρους επιχειρηματίες και διεθνείς επενδυτές.

MyiArts
MyiArts είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και αγορών που “γεφυρώνει” το χάσμα ανάμεσα σε καλλιτέχνες και λάτρεις της τέχνης. Στόχος της πλατφόρμας είναι να χτίσει μια παγκόσμια κοινότητα που θα προωθεί και θα στηρίζει ανερχόμενους και ταλαντούχους δημιουργούς, επιτρέποντας την επένδυση σε μοναδικά έργα τέχνης. Πρόσφατα, η ομάδα της MyiArts παρουσίασε την ανανεωμένη πλατφόρμα της, η οποία περιλαμβάνει δημιουργίες νέων εικαστικών από την Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο, διαθέσιμες προς πώληση και επένδυση.

Roadcube
Η Roadcube είναι μια mobile πλατφόρμα που επιτρέπει στους οδηγούς να ανακαλύψουν και να επιλέξουν τις καλύτερες υπηρεσίες για το αυτοκίνητό τους στην καλύτερη δυνατή τιμή χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό τους. Η εφαρμογή διασυνδέει τους οδηγούς με χιλιάδες επιχειρήσεις, στοχεύοντας να καλύψει τόσο τις καθημερινές όσο και τις έκτακτες ανάγκες τους. Οι χρήστες μπορούν να συγκρίνουν τιμές για τις υπηρεσίες που επιθυμούν (βενζινάδικα, οδική βοήθεια, πάρκινγκ, κ.ά.), να επιλέξουν εκείνη που απαντά στις ανάγκες τους και, τέλος, να πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή όσο βρίσκονται εν κινήσει. Αυτή τη στιγμή, η Roadcube είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα και την Καλιφόρνια και σύντομα θα επεκταθεί σε περισσότερα σημεία και χώρες.

TwitterChat_Platform_GR.jpg