Η Metavallon θα συναντήσει το Fundacity στo ψηφιακό σύμπαν του Twitter για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τίτλο #AskTheAccelerator, την Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στις 15.00.


Με τις αιτήσεις για το φετινό κύκλο του The Accelerator να είναι ήδη ανοιχτές στην πλατφόρμα Fundacity, η ομάδα της Metavallon αποφάσισε να διοργανώσει μια συζήτηση στο Twitter για να έρθει σε επαφή με τις ενδιαφερόμενες startups και να λύσει τις απορίες τους σχετικά με τη διαδικασία επιχειρηματικής επιτάχυνσης... ζωντανά.

Τι θα συμβεί στο Twitter Chat: Τι είναι επιτάχυνση; Πώς μπορεί να βοηθήσει μια startup αυτή η διαδικασία; Ποιες θα είναι οι νέες παροχές της Metavallon προς τις επιλεγμένες startups που θα λάβουν μέρος στο φετινό κύκλο του The Accelerator; Τι μπορεί να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για να ενισχύσουν την αίτησή τους και να βελτιώσουν τις πιθανότητες να διεκδικήσουν μια θέση στο πρόγραμμα;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 κατά τη διάρκεια της συζήτησης #AskTheAccelerator που διοργανώνει η Metavallon σε συνεργασία με τις κορυφαίες πλατφόρμες επενδύσεων Fundacity και Gust.

Πώς λειτουργεί: Η συζήτηση θα γίνει σε δύο μέρη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, η Metavallon θα συζητήσει με την ομάδα του Fundacity για την επιχειρηματική επιτάχυνση, τις startups και τις επενδύσεις. Στο δεύτερο μέρος, η Metavallon θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού!

Γίνετε μέρος της συζήτησης: Ακολουθήστε τη Metavallon (@metavallon), το Fundacity (@Fundacity) και το Gust (@gustly) στο Twitter για να παρακολουθήσετε live το chat, χρησιμοποιήστε το hashtag #AskTheAccelerator για να υποβάλετε την ερώτησή σας και να μείνετε συντονισμένοι!

#AskTheAccelerator Twitter Chat με τη Metavallon & το Fundacity
Πότε: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στις 15.00
Πού: Τwitter – ακολουθήστε τη @metavallon & το @Fundacity


Η Metavallon είναι μία πρότυπη κοινωνική εταιρεία ενδυνάμωσης και επιτάχυνσης startup επιχειρήσεων. Μέσω του τρίπτυχου προγράμματός της (The Lab, The Accelerator, και The Hub), η Metavallon κινητοποιεί ταλαντούχα άτομα, καθοδηγεί προς επιχειρηματική δράση, δικτυώνει με έμπειρους επιχειρηματίες και επενδυτές, και παρέχει τους απαραίτητους πόρους για να ξεκινήσουν τις δικές τους υψηλού αντίκτυπου επιχειρήσεις. Σκοπός της Μetavallon είναι να ενδυναμώσει δραστήρια επιχειρηματικά πνεύματα στις προσπάθειες τους και να δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό κίνημα στην χώρα και παγκοσμίως τόσο μέσα από τα δικά της προγράμματα όσο και διεθνείς συνεργασίες, όπως το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Future Internet Business. Στην κατευθυνση αυτή, από το 2012 μέχρι και σήμερα η εταιρεία έχει βοηθήσει περισσότερους από 320 επιχειρηματίες.


To Fundacity είναι μια κορυφαία ηλεκτρονική πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή εταιρείες startup με επενδυτικούς οργανισμούς, επιχειρηματίες, θερμοκοιτίδες και προγράμματα επιτάχυνσης σε 152 χώρες παγκοσμίως. Η καινοτόμα και εύχρηστη πλατφόρμα δίνει στους χρήστες της τη δυνατότητα δημιουργίας ενός προφίλ μέσω του οποίου μπορούν να συνδεθούν με startups, επενδυτές και οργανισμούς του ενδιαφέροντός τους.

 

TA16_Twitter-Chat-Announcement1.jpg