Δείτε που πρέπει να απευθυνθείτε για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον


Δείτε που πρέπει να απευθυνθείτε για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον

 

Τέσσερις προκηρύξεις για πρόσληψη προσωπικού ανακοίνωσε ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια. Πρόκειται για θέσεις Χειριστών Λειτουργίας για τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας, Χειριστών Λειτουργίας για τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης, Δοκιμαστών Χημείου για τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ελευσίνας και Τεχνιτών Συντήρησης για την Επιθεώρηση Εξοπλισμού Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου και Ελευσίνας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδέχονται απασχόληση σε πρόγραμμα εναλλασσόμενης 24ωρης βάρδιας και ότι η πρόσληψή τους τελεί υπό δοκιμαστική περίοδο ενός έτους. Η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων Δήμων) θα θεωρηθεί σοβαρό συγκριτικό πλεονέκτημα. Η εντοπιότητα θα πρέπει να αποδεικνύεται κατά τη διαδικασία της πρόσληψης με την προσκόμιση Πιστοποιητικού Εντοπιότητας από τον όμορο Δήμο, Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον όμορο Δήμο, Λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ και αντίγραφο φορολογικής δήλωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις πρόσληψης καλούνται να αποστείλουν το ειδικό έντυπο αίτησης πρόσληψης, συνοδευόμενο από πρόσφατη φωτογραφία τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αναγράφοντας απαραιτήτως τον Κωδικό της θέσης, ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.
Χειμάρρας 8Α
Τ.Κ. 151 25
Μαρούσι
Υπόψη Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου.

Καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης για όλες τις προκηρύξεις είναι η Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.