Δείτε τις λεπτομέρειες


Δείτε τις λεπτομέρειες

 

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως σαράντα πέντε (45) ημερών, συνολικά εξήντα έξι (66) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή / και πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών των προγραμμάτων του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

 

Από 11 έως 20 Μαρτίου 2016, που θα διεξαχθεί το 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, όλο το προσωπικό θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να εργάζεται στην έδρα του Φεστιβάλ στην Θεσσαλονίκη. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης εφαρμόζει τις διατάξεις του Κεφαλαίου Β’ του ν. 4354/2015 (176/Α’) «Μισθολογικές ρυθμίσεις των υπαλλήλων του Δημοσίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) πρώτου και δεύτερου βαθμού, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου (Ν.Π.Δ.Δ.) και Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.), καθώς και των Δ.Ε.Κ.Ο. του κεφ. Α’ του ν. 3429/2005 (Α’ 314) και άλλες μισθολογικές διατάξεις.

 

Λήξη υποβολής του συνόλου της αίτησης την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17:00. Τα ειδικά προσόντα και προϋποθέσεις συμμετοχής περιέχονται στο πλήρες κείμενο της προκήρυξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.filmfestival.gr.