Βιαστείτε γιατί ο χρόνος τελειώνει


Βιαστείτε γιατί ο χρόνος τελειώνει

 

Σε μια εποχή που στην Ελλάδα έχουν γίνει τεράστια βήματα για την υποστήριξη της νέας επιχειρηματικότητας και καθώς έχει πλέον δημιουργηθεί ένα αξιοπρόσεκτο Start-Up οικοσύστημα, ήρθε η ώρα για την αναγνώριση και επιβράβευση της δουλειάς και της προσπάθειας των νέων καινοτόμων επιχειρήσεων.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, η Boussias Communications ανακοινώνει τη διοργάνωση των STARTUP GREECE Awards, που έχουν στόχο να επιβραβεύσουν και να αναδείξουν ελληνικά Start-Ups που προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα - υπηρεσίες, διαθέτουν πλήρη επιχειρηματικά μοντέλα, οικονομική βιωσιμότητα και υψηλή αναπτυξιακή προοπτική.

 

Στα βραβεία έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν υποψηφιότητα νέες καινοτόμες επιχειρήσεις που λειτουργούν τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια στην Ελλάδα ή ανήκουν κατά πλειοψηφία σε Έλληνες, αλλά λειτουργούν σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Όσες επιχειρήσεις καταθέσουν υποψηφιότητα έως τις 4 Ιανουαρίου 2016, δικαιούνται έκπτωση στην τιμή συμμετοχής τους (early bird), ενώ τελική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων είναι η 25η Ιανουαρίου 2016.

 

Δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες υποψηφιότητας και όλες τις πληροφορίες στο site των βραβείων www.startupawards.gr

Τα βραβεία υποστηρίζουν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, ο Δήμος Αθηναίων, και το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων, το Ταμείο Ανάπτυξης Νέων Επιχειρήσεων – ΤΑΝΕΟ Α.Ε. o Τομέας Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας ΣΕΒ και τοEkinisiLAB, το Endeavor Greece, το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν-ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών-ΣΕΠΕ, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και το International Hellenic University.