Από το OpenMind Group kai to INNOVATHENS


Από το OpenMind Group kai to INNOVATHENS

 

Την Πεμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18.00-20.00μ.μ. , το OPENMINDGROUP συνδιοργανώνει μαζί με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, το πρώτο του workshop σχετικά με τα μόνα εργαλεία που κατέχουν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι νέοι στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας: Το βιογραφικό και το LinkedIn.

 

Δύο αξιόλογες ομιλήτριες, η κα Έθελ Αγγελάτου που δραστηριοποιείται ως LinkedIn Trainer & Consultant, Career Branding Coach & HR Consultant, καθώς και η κα Μάρθα Μυλωνά, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας, είναι πρόθυμες να σας αποκαλύψουν τα συστατικά ενός εντυπωσιακού βιογραφικού και να σας δώσουν προσωπικές συμβουλές για τη σωστή σύνταξη ενός βιογραφικού.

 

Η ιδρύτρια του OpenMind Group, κα Δανάη Μπεζαντάκου, Managing Director της Navigator Shipping Consultants, Πρόεδρος του iforU και συνιδρύτρια του The Canvas και ο κος Marcel Cremer, μέντορας του OMG, δικηγόρος Αθηνών, διαχειριστής του δικηγορικού γραφείου Cremer & Partners και συνιδρυτής του The Canvas, θα παρευρεθούν επίσης στο workshop.

 

Την ημέρα της εκδήλωσης όλοι οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους εκτυπωμένο το βιογραφικό τους, καθώς οι ομιλήτριες μας θα αφιερώσουν χρόνο σε κάθε  συμμετέχοντα για προτάσεις και διορθώσεις στο βιογραφικό τους.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο workshop, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

 

CV & LinkedIn: Τα εργαλεία των νέων στη σημερινή αγορά εργασίας » Innovathens

 

Το OpenMind Group, είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων οι οποίοι σπουδάζουν ή έχουν πρόσφατα ολοκληρώσει τις σπουδές τους και έχει δημιουργηθεί από την πρωτοβουλία της κυρίας Δανάης Μπεζαντάκου. Σκοπός της ομάδας είναι να δημιουργήσει έναν υγιή και ισχυρό δεσμό με την ναυτιλιακή κοινότητα αλλά και το επιχειρείν εν γένει. Στόχος του OpenMind Group είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο το οποίο θα συνδέει την ακαδημαϊκή με την επιχειρηματική κοινότητα, βασισμένο στην διαρκή προσπάθεια των νέων να καινοτομούν, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων στην πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας. Για να μάθετε περισσότερα για εμάς, επισκεφτείτε μας στο: http://www.openmindgroup.gr/