Τώρα μπορείς στο Creative Business Cup


Τώρα μπορείς στο Creative Business Cup

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Δημιουργικής Βιομηχανίας είναι εδώ! Έχεις μια πρωτότυπη επιχειρηματική ιδέα στον τομέα της δημιουργικής βιομηχανίας; Δήλωσε συμμετοχή στο Creative Business Cup!

Το Creative Business Cup (CBC) είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα για δημιουργικούς επιχειρηματίες από διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Το CBC ενθαρρύνει επιχειρηματίες από τη δημιουργική βιομηχανία, που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως: τέχνη, σχέδιο, αρχιτεκτονική, μουσική, γαστρονομία, διαφήμιση, ψυχαγωγία και πολλούς άλλους, να συμμετάσχουν με τις καινοτόμες ιδέες τους.

Ένας νικητής από κάθε χώρα θα διαγωνιστεί, παρουσιάζοντας την ιδέα του, στο Διεθνή Τελικό που θα διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη στις 17-19 Νοεμβρίου 2015, μπροστά σε 400 επενδυτές από το European Business Angel Network.

Σε τοπικό επίπεδο, οι επικρατέστερες επιχειρηματικές ιδέες θα διαγωνιστούν στον Εθνικό Τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μεταξύ 1-4 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Disrupt Startup ScaleUP 2015. Θέλεις να είσαι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την Κύπρο στον διεθνή τελικό; Υποβολή συμμετοχών μέχρι 26 Ιουλίου 2015.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Creative Business Cup (πατήστε εδώ)