Δείτε τα απαιτούμενα


Δείτε τα απαιτούμενα

Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση υπαλλήλων από τον Δημόσιο Τομέα ή τους Φορείς του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα για την στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα» ανακοίνωσε ο φορέας.

Οι προς πλήρωση θέσεις κατανέμονται, ανά κατηγορία εκπαίδευσης, ως ακολούθως: α) τέσσερις (4) θέσεις της κατηγορίας ΠΕ, εκ των οποίων μία (1) θέση με πτυχίο νομικής, μία (1) θέση με πτυχίο πληροφορικής και δύο (2) θέσεις όλων των κλάδων, β) τρεις (3) θέσεις της κατηγορίας ΤΕ, εκ των οποίων δύο (2) θέσεις κλάδου Διοικητικού-Λογιστικού και μία (1) θέση κλάδου Πληροφορικής.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι καλούνται, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία έως 19.06.2015, να υποβάλλουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο της ΕΥΔ «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα» ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης στα τηλέφωνα 2132018015 και 2132018016 τις ώρες 9:00-14:00.