Μέχρι 10 Ιουνίου η προθεσμία


Μέχρι 10 Ιουνίου η προθεσμία

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα επτά (37) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Οι προσλήψεις θα γίνουν στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο: «Ανάπτυξη των δυνατοτήτων διαχείρισης των εθνικών συστημάτων ασύλου και μετανάστευσης», της προγραμματικής ενότητας : «Θεσμικό πλαίσιο στον τομέα του Ασύλου και της Μετανάστευσης». Οι συμβάσεις θα διαρκέσουν όχι πέραν της 30/4/2016 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της πράξης. Οι θέσεις ανά υπηρεσία και ειδικότητα είναι:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΥΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Σπουδών - θέσεις 18 ΠΕ Ψυχολογίας - θέση 1
ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών- θέσεις 2
ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού - θέσεις 13

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ή ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΣΥΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Σπουδών - θέσεις 2 ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών - θέση 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπηρεσία Ασύλου Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, Π. Κανελλοπούλου 2, T.K. 10177- Αθήνα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κας Μαρίας Σουλιώτη (τηλ. επικοινωνίας 210-6988582, 210-6988515, 210-6885483).
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι 10 Ιουνίου 2015.

Περισσότερες πληροφορίες στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (κλικάρετε εδώ)