Με την υποστήριξη των Microsoft Hellas και Kick Athens


Με την υποστήριξη των Microsoft Hellas και Kick Athens

 

 

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε την προσφορά υποστήριξης για νικητές και φιναλίστ του βραβείου από τον τεχνολογικό κολοσσό Microsoft και το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Kick Athens.

Επιπλέον, η Kick Athens προσφέρει υποτροφίες όχι μόνο στους νικητές, αλλά και στους φιναλίστ του διαγωνισμού.

Ειδικότερα, η Microsoft θα προσφέρει σύγχρονο λογισμικό δωρεάν στους φετινούς νικητές, συμβάλλοντας στη βιώσιμη λειτουργία τους, βελτιστοποιώντας την οργάνωση και ανάπτυξή τους.

Η Kick Athens δεσμεύτηκε για 10 δωρεάν θέσεις στο εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα νεοφυούς επιχειρηματικότητας διάρκειας έξι εβδομάδων. Το πρόγραμμα της Kick αποσκοπεί να προσφέρει ολοκληρωμένη καθοδήγηση σε επιχειρηματίες κατά τα πρώτα στάδια της δημιουργίας των επιχειρήσεών τους, καθώς και να τους εξοπλίσει με γνώση και διορατικότητα για τη δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης από την αρχή.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ιδρύθηκε το 2012 με βασικό γνώμονα ότι η επιχειρηματικότητα είναι το κλειδί για την ευημερία της Ελλάδας και στόχο την τόνωση του επιχειρηματικού πνεύματος, ιδιαίτερα εν μέσω οικονομικής ύφεσης. Ο θεσμός, τον οποίο διαχειρίζεται και χρηματοδοτεί ο όμιλος Libra Group για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, απευθύνεται τόσο σε έμπειρους, όσο και σε νέους επιχειρηματίες, των οποίων τα επιχειρηματικά σχέδια επιδεικνύουν βιωσιμότητα, καινοτομία, χρηματοοικονομική σύνεση και ρεαλισμό, δημιουργώντας παράλληλα θέσεις εργασίας στην Ελλάδα.