Για το 4ο Startup Grind Athens


Για το 4ο Startup Grind Athens

 

Ιδρυτής του Daily Secret και εκδότης καθημερινών e-mail newsletter, ο Νίκος Κακαβούλης έρχεται στη χώρα μας στις 13 Ιανουαρίου για να μιλήσει στο 4ο Startup Grind Athens. Τα «παράσημα» του πολλά και τα επιτεύγματα του επίσης, κάτι που αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους εκείνους που είτε έχουν ήδη μια δική τους startup ή ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν.

Συσσωρευμένη εμπειρία, γνώση αλλά και μνήμη από τις αναποδιές που χρειάστηκε να ξεπεράσει στη πορεία του, φέρνει μαζί του ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που είναι μια πηγή σημαντικών πληροφοριών για το τι χρειάζεται ένα startup ώστε να καταστεί πετυχημένο.

Η εταιρία του άλλωστε αναπτύχθηκε ραγδαία σε 27 αγορές, ξεπερνώντας τους 1 εκατ. συνδρομητές ενώ εκτός των άλλων ήταν η πρώτη ελληνική startup που ολοκλήρωσε 3 γύρους χρηματοδότησης στην αμερικάνικη αγορά, αξίζοντας πλέον 4,4 εκατομμύρια δολάρια!

 

Kakavoulis 1.jpeg



Στο παρελθόν εξάλλου ήταν ιδρυτικό μέλος μια άλλης startup (HealthLeap) που εξαγοράστηκε, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει διακριθεί μέσω της δουλειάς του από γνωστά sites καθώς και ως ομιλητής σε διοργανώσεις σε όλο το πλανήτη.

Ο θεσμός του Startup Grind έχει τις ρίζες του στη Silicon Valley, όπου με δειλά βήματα αρχικά, έχει καταφέρει πλέον να έχει παρουσία σε 35 χώρες παγκοσμίως, κερδίζοντας την υποστήριξη της Google για το σκοπό του. Στην Αθήνα υπάρχουν εκδηλώσεις κάθε μήνα από τον οργανισμό, με σκοπό τη βοήθεια προς νέους που ενδιαφέρονται για το επιχειρείν.

Περισσότερες πληροφορίες για το 4ο Startup Grind Athens, μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ για εγγραφή στο σεμινάριο μπορείτε να κάνετε εδώ.