Σήμερα (3/12) στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ


 

Σήμερα (3/12) στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ

 

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, STARTUPS ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ”, αύριο Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα (Αγίου Ανδρέου 16).

 

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση” και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Χαράλαμπος Ροδόπουλος, γραμματέας του ΕΑΠ, o Θεόδωρος Τσούμπελης, γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Αχαΐας και ο Γεώργιος Αγγελόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της Π.Δ.Ε..

 

Τις εργασίες της ημερίδας θα ανοίξει ο επιστημονικός υπεύθυνος της Πράξης ΜΚΕ-ΕΑΠ, Μιχάλης Ξένος, καθηγητής ΕΑΠ.

 

Ομιλητές στην πρώτη ενότητα θα είναι ο Σπύρος Αρσένης από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Πελατών Λιανικής στην Εθνική Τράπεζα, ο Νικόλαος Θωμόπουλος από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, η Κατερίνα Θεοφανίδου, σύμβουλος επιχειρηματικότητας και διευθύντρια του PROJECTYOU, και η Ευθυμία Σιαΐνη, πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Δυτικής Ελλάδος.

 

Ομιλητές στη δεύτερη ενότητα θα είναι ο Γρηγόρης Αρχιμανδρίτης, σύμβουλος Μεταφοράς Γνώσης και αντιπρόεδρος της ΜΚΟ InterMedi@KT, ο Πάνος Μήτσιος, CoFounder της Blueperty, ο Ανδρέας Στεφανίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών, (ΟΕΣΥΝΕ), ο Βασίλειος Γεωργιτζίκης CEO της Codebender Ltd και η Λίνα Στούμπου, COFounder της Susurrus.

 

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση και από το διαδίκτυο μέσα από τον σύνδεσμο http://mke.eap.gr, ενώ στο τέλος θα δοθούν και βεβαιώσεις συμμετοχής για τους παρευρισκόμενους.