Από 1 έως 7 Δεκεμβρίου 2014 


 

Από 1 έως 7 Δεκεμβρίου 2014 

 

Το Moosend , υπερήφανο μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, στηρίζει τα Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα με αφορμή την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου (1-7 Δεκεμβρίου '14) προσφέροντας δωρεάν e-mail credits.

 

Συγκεκριμένα, το Moosend πρόκειται να διπλασιάζει τα credits που θα αγοραστούν από το σύστημά του από οποιοδήποτε Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα κατά το διάστημα 25 Νοεμβρίου - 7 Δεκεμβρίου 2014, προκειμένου τα e-shops να πραγματοποιήσουν τις e-mail καμπάνιες προς τα μέλη των καταστημάτων τους ανέξοδα και αποτελεσματικά.

 

Έτσι, όσα ηλεκτρονικά καταστήματα αγοράσουν credits κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, και επικοινωνώντας απλά το αίτημά τους στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., θα δουν στο Moosend λογαριασμό τους να προστίθενται τα διπλάσια e-mail credits. Το Moosend με την κίνηση αυτή βοηθά στην τόνωση της αγοράς, βοηθώντας τα e-shops να αξιοποιήσουν το πιο αποτελεσματικό μέσο προώθησης των προσφορών τους, που είναι το e-mail.

 

Υπενθυμίζεται ότι στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2013, καταγράφηκε μέση αύξηση πωλήσεων 42% στα ηλεκτρονικά καταστήματα σε σχέση με την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

 

To Moosend εύχεται καλές πωλήσεις σε όλα τα e-shops!