Έντονο ενδιαφέρον για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας


 

Έντονο ενδιαφέρον για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας

 

Παρατείνεται μέχρι της 5 Νοεμβρίου 2014, η περίοδος εγγραφών για το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Kick Athens, λόγω εκδήλωσης έντονου ενδιαφέροντος.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος www.kickathens.gr.

 

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10 Νοεμβρίου 2014 και θα διεξαχθούν στους χώρους του The Cube (Κλεισόβης 8, Αθήνα), καθώς πριν λίγες ημέρες το Kick Athens εγκαινίασε τη συνεργασία του με το The Cube.

 

Αναφερόμενη στη συνεργασία, η Initiator του Kick Athens Ρεβέκκα Πιτσίκα δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στο ξεκίνημα του Kick στην Ελλάδα, θα έχουμε την υποστήριξη του Σταύρου Μεσσήνη και του The Cube, ενός χώρου καινοτομίας και δημιουργίας, που αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο μέλος της κοινότητας των νεοφυών επιχειρήσεων στη χώρα μας".

 

Αντίστοιχα, ο ιδρυτής και υπεύθυνος του The Cube Σταύρος Μεσσήνης δήλωσε: "Το πρόγραμμα Kick Athens είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα επιχειρηματικής επιτάχυνσης του κόσμου των Startups και συμμετέχουμε με μεγάλη χαρά τόσο εγώ ο ίδιος, όσο και το The Cube στην ομάδα μαζί με την Ρεβέκκα Πιτσίκα, τον Πάνο Μπαλτά και τη Μίνα Μπαγιώτα. Οι αιτούντες του Kick Athens πρέπει να αναμένουν σκληρή δουλειά, υπέροχες συνθήκες ομαδικής εργασίας και εξαιρετικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο που θα τους βοηθήσει στην εκκίνηση της επιχειρηματικής τους ιδέας".