Να και μια πραγματικά σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου. Υποστηρίζει τις νεοφυείς (τις startup, βρε) επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Ξεκίνησε...


Ξεκίνησε η λειτουργία της Θερμοκοιτίδας Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας

 

Με την παρουσία του προέδρου του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου και του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη ξεκίνησε την Τετάρτη η λειτουργία της Θερμοκοιτίδας Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ) που βρίσκεται στην "καρδιά" της Αθήνας.

 

DSC_0339-ΘΕΑ-454280.jpg

 

Σκοπός του ΕΒΕΑ, μέσω της "ΘΕΑ", είναι να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων για την υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων στην Αθήνα. Η «ΘΕΑ» απευθύνεται σε ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες, οι οποίοι με τη σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη από ειδικούς, θα έχουν την ευκαιρία να τις «μεταμορφώσουν» σε μια νέα δυναμική επιχείρηση. Θα πρέπει να τονισθεί ότι στη Θερμοκοιτίδα Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας θα φιλοξενηθούν συνολικά 50 startups για χρονικό διάστημα έως 18 μηνών.

 

Σε σχετική ανακοίνωση το ΕΒΕΑ, αναφέρει, ότι το "ΘΕΑ" αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το επιμελητήριο της Αθήνας για την οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη του μητροπολιτικού δήμου.

 

{youtube}pagvUyCPQo8{/youtube}