Την Δευτέρα 30 Ιουνίου στο χώρο του Orange Grove (Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 5).


Η καινοτομία και η προστιθέμενη αξία που δημιουργούν οι startup εταιρείες στην εξέλιξη της τεχνολογίας έχει αναγνωριστεί από την ΙΒΜ, η οποία συνεργάζεται με εκατοντάδες startups παγκοσμίως για την ανάπτυξη νέων προϊόντων που ενισχύουν το χαρτοφυλάκιο και την πελατειακή της βάση.

Aναγνωρίζοντας την μεγάλη αξία που δημιουργούν οι startup εταιρείες, η ΙΒΜ έχει δημιουργήσει συγκεκριμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών, τεχνική εκπαίδευση και δωρεάν πρόσβαση σε υποδομές και λογισμικό στις νέες εταιρείες και στους developers.

Προγράμματα όπως το IBM Global Entrepreneur, το SoftLayer Startup Catalyst Program τα IBM SmartCamps υποστηρίζουν ήδη πλήθος νέων εταιρειών και αναδεικνύουν τα τοπικά οικοσυστήματα από τα οποία προέρχονται.

Την Δευτέρα 30 Ιουνίου πραγματοποιείται η εκδήλωση συνάντησης της ΙΒΜ με την ελληνική startup σκηνή στο χώρο του Orange Grove, του εκκολαπτηρίου νέων επιχειρηματιών που έχει δημιουργήσει στην Αθήνα η Πρεσβεία της Ολλανδίας (Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 5).
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα προγράμματα IBM Global Entrepreneur Program, The Softlayer Catalyst Program και Watson EcoSystem Program, ενώ οι συμμετέχοντες developers και τεχνολογικές εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εμπειρία μιας ελληνικής startup εταιρείας η οποία αξιοποίησε τα προγράμματα της ΙΒΜ, της Crypteia Networks.

 Αναλυτικά, η ατζέντα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
16:00 – Προσέλευση.
16:30 – Χαιρετισμός.
16:45 - Enabling your 1.000.000 dollar idea with the cloud - Cloud and you: where to start with IBM and Softlayer.
17:15 - We want to team with you : The IBM Global Entrepreneur Program.
17:45 - Coffee break.
18:00 - Supercharge your startup: The Softlayer Catalyst Program.
18:30 - The view of a Mentor.
18:45 - Startup Story: Crypteia Networks.
19:15 - What's next – The Watson EcoSystem Program.
19:30 - Cocktail & Network.

Περισσότερες πληροφορίες στο
https://www-950.ibm.com/events/wwe/grp/grp036.nsf/v17_agenda?openform&seminar=DFQEDCES&locale=el_GR