Ο διαγωνισμός CURestartUp@Ρομάντσο είναι η πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης δημιουργικών ατόμων και ομάδων στην Ελλάδα...


 

Το CU και το Bios Ρομάντσο παρουσίασαν τους νικητές και τα έργα του πρώτου γύρου του διαγωνισμού CURestartUp@Ρομάντσο, που τους δίνει τη δυνατότητα για μία δυναμική εκκίνηση της επαγγελματικής τους πορείας με δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στην καλλιτεχνική θερμοκοιτίδα του Bios Ρομάντσο.

 

Ο διαγωνισμός CURestartUp@Ρομάντσο είναι η πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης δημιουργικών ατόμων και ομάδων στην Ελλάδα, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέους δημιουργούς, μέσα από το δικό τους επαγγελματικό Restartνα εκφραστούν ελεύθερα και να κάνουν τις δημιουργικές και πρωτοποριακές τους ιδέες πράξη.

 

Οι νικητές, πέρα από την στέγαση της δραστηριότητάς τους, έχουν την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της θερμοκοιτίδας  και με δημιουργούς με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, να γνωρίζουν πρακτικές καταξιωμένων επαγγελματιών και να παρουσιάζουν στο κοινό περισσότερα δείγματα από τη δουλειά τους. Η συνεχής αλληλεπίδραση των μελών της θερμοκοιτίδας συμβάλλει στην εξέλιξη κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, αλλά και στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συνόλου παραγωγής  που θα τροφοδοτήσει την πολιτισμική και ιστορική συνέχεια της πόλης.

 

Παράλληλα το CU και το Bios Ρομάντσο ανακοίνωσαν την έναρξη του δεύτερου γύρου του διαγωνισμού CURestartUp@Ρομάντσο, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν νέοι 18-28 ετών με δημιουργική δραστηριότητα και να διεκδικήσουν επιπλέον 4 θέσεις στην καλλιτεχνική θερμοκοιτίδα του Bios Ρομάντσο. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκφραστούν ελεύθερα με φαντασία και ευρηματικότητα και χρησιμοποιώντας σαν εργαλείο το κινητό τους, να δημιουργήσουν ένα βίντεο, στο οποίο θα παρουσιάζουν τη δραστηριότητά τους και τους λόγους που θα ήθελαν να κερδίσουν μία θέση στη θερμοκοιτίδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής στο δεύτερο γύρο του CURestartUp@Ρομάντσο έως τις 21 Απριλίου  στο www.vodafonecu.gr/restartup