Φοιτητές: «Με άθλιο τραμπούκικο τρόπο έσπασαν την πόρτα 5.30 τα χαράματα για να την πετάξουν στο δρόμο! Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!»


Αμεση και έμπρακτη συμπαράσταση στη συνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού, η οποία ήταν συνεργάτιδα του Μίκη Θεοδωράκη για χρόνια και σήμερα το πρωί της έκαναν έξωση σπάζοντας την πόρτα του σπιτιού της για χρέος 15.000€ αποφάσισαν οι φοιτητές της Αθήνας.

Με αποφάσεις τους οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση στις 4.30 στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου.

«Αυτή την ώρα στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου επιχειρείται έξωση σε χαμηλοσυνταξιούχο από την αστυνομία και δικαστικό επιμελητή. Με άθλιο τραμπούκικο τρόπο έσπασαν την πόρτα 5.30 τα χαράματα για να την πετάξουν στο δρόμο!Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!», ανακοίνωσε το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών

Υπενθυμίζεται ότι  στις 5:30 σήμερα το πρωί έφτασε ο δικαστικός επιμελητής μαζί με αστυνομικούς, της χτύπησαν την πόρτα και της ζήτησαν να τους ανοίξει. Όταν δεν το έκανε, τότε κλειδαράς έσπασε την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι.

«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (...). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό» επισήμανε η Ιωάννα Κολοβού, υποστηρίζοντας ότι κάποιος τη χτύπησε «πολύ δυνατά στο χέρι».

ΠΗΓΗ