Κατέκτησαν τη πρώτη θέση στο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής


Ως αναπόσπαστο τμήμα του μαθήματος της Στρατηγικής με διδάσκοντα τον καθηγητή Βασίλη Παπαδάκη, οι φοιτητές του MBA του ΟΠΑ έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, συμμετέχοντας στο Business Strategy Game, το δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής διεθνώς.

Στα πλαίσια του Strategy Game οι φοιτητές του MBA χωρίζονται σε ομάδες, κάθε μια από τις οποίες αναλαμβάνει τη διοίκηση μιας προσομοιωμένης επιχείρησης. Οι ομάδες ανταγωνίζονται για μια σειρά ετών ώστε να προκύψει η τελική νικήτρια.

Τον Ιούνιο του 2020 αυτή αποτελείτο από τους φοιτητές Αλεξάκη Χριστίνα-Γεωργία, Κωνσταντίνο Κίσσα, Δημήτρη Μοϊάνο και Αρσίντα Ράντζα.

Οι νικητές συμμετείχαν το καλοκαίρι του 2020 ως εταιρεία «Black Aces» στο διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο προσκαλούνται οι πρώτες ομάδες από Πανεπιστήμια και Business Schools από όλον τον κόσμο. Κατάφεραν για μια ακόμα φορά να διακριθούν ισοβαθμώντας στη πρώτη θέση με τους φοιτητές του California State University και ξεπερνώντας ανταγωνιστές από το University of Sao Paulo, το University of Texas – Dallas, το Northern Alberta Institute of Technology κ.α.