Δες τους τομείς και δρομολόγησε την αίτησή σου...


Προκήρυξη του Ιδρύματος Azrieli στο Ισραήλ σχετικά με πρόγραμμα υποτροφιών (fellowships) εκπόνησης μεταδιδακτορικής έρευνας στους τομείς:

√ της Επιστήμης-Τεχνολογίας-Μηχανικής-Μαθηματικών (STEM, 18 θέσεις),
√ των Ανθρωπιστικών Επιστημών (3 θέσεις) και
√ των Κοινωνικών Επιστημών (3 θέσεις).

Η υποτροφία χορηγεί ετήσιο επίδομα ύψους περίπου 47.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων κονδυλίων για έρευνα και μετακινήσεις.

Η υποτροφία προσφέρεται για δύο (2) έτη, με δυνατότητα
α) έναρξης στο χρονικό διάστημα μεταξύ Ιουνίου 2021 και Μαρτίου 2022 και
β) ανανέωσης για ένα (1) ακόμη έτος, βάσει αξιολόγησης.

Οι υποψήφιοι/-ες που είναι ήδη κάτοχοι ή πρόκειται να τους απονεμηθεί Διδακτορικό Δίπλωμα αναγνωρισμένου πανεπιστημίου εκ των χωρών ΕΕ, ΕΟΧ, Η.Β. και Καναδά μπορούν εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την 1η Νοεμβρίου 2020.

Προϋπόθεση αποτελεί, με ευθύνη των ιδίων των ενδιαφερομένων, η ανεύρεση ακαδημαϊκού σπόνσορα (επόπτη), μέλους διδακτικού προσωπικού πανεπιστημίου του Ισραήλ.

Στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος μπορεί να αναζητηθεί κατάλογος υποτρόφων παλαιότερων ετών, με τα ερευνητικά τους ενδιαφέροντα, ενδεικτικός για τα ζητούμενα του Ιδρύματος ως προς το προφίλ των ιδανικών υποψηφίων.

Για οποιαδήποτε απορία, οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να απευθύνονται στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.