Δες τί υπηρεσίες προσφέρει και κατέβασε τη


Η εφαρμογή αυτή αναπτύχθηκε το 2020 από τον απόφοιτο του Τμήματος Στάθη Καραδημητρίου με την επίβλεψη του Κώστα Παναγιωτάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή και Προέδρου του Τμήματος με σκοπό την εξυπηρέτηση των μελών του Τμήματος και την προώθηση του τμήματος σε υποψήφιους φοιτητές. 

Τονίζεται πως η εφαρμογή διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα σε σχεδιασμό αλλά και σε λειτουργίες συγκρινόμενη με τις υπάρχουσες εφαρμογές στα υπόλοιπα Πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Αναπληρωτής Καθηγητής, Κώστας Παναγιωτάκης, η νέα εφαρμογή κινητών του Τμήματος είναι εξαιρετική σε σχεδιασμό και λειτουργικότητα. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από τον απόφοιτο του Τμήματος, Στάθη Καραδημητρίου, με τη σύγχρονη πλατφόρμα προγραμματισμού κινητών android studio και είναι διαθέσιμη στο play store.

"Αποδεικνύεται το υψηλό επίπεδο σπουδών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας σε νέες τεχνολογίες Πληροφορικής."

Η εφαρμογή περιέχει πληροφορίες για το Τμήμα Δ.Ε.Τ Αγίου Νικολάου και διάφορες χρήσιμες υπηρεσίες όπως:

- Ανακοινώσεις Τμήματος

- Πρόγραμμα Σπουδών ανά κατεύθυνση

- Πληροφορίες για το Τμήμα

- Ωρολόγιο πρόγραμμα

- Ακαδημαικό Ημερολόγιο

- Λίστες βίντεο από το τμήμα

- Χάρτης τοποθεσίας του τμήματος

- Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αναζήτηση e-mail καθηγητών

- Εικονική Περιήγηση

- Έρευνα στο Τμήμα

Πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι πως στις περισσότερες λειτουργίες συνδέεται δυναμικά με την σελίδα του τμήματος και λαμβάνει τις απαραίτητες πληροφορίες, οι οποίες ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο οπότε είναι πάντοτε ενημερωμένη χωρίς να χρειάζεται update.  

ttps://www.youtube.com/watch?v=FQGB7BWJGSI&feature=emb_title