Μάθε λεπτομέριες...


Στο πλαίσιο του προγράμματος Πρακτικής Άσκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για Πρακτική Άσκηση για την Καλοκαιρινή Περίοδο 2020, υποβάλλοντας ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αποκλειστικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών www.dasta-is.aueb.gr.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: Από 01/06/2020 έως και 08/06/2020

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να λάβουν υπ’ όψιν τα εξής:

 1. Να ενημερωθούν για τις «Προϋποθέσεις και όρους συμμετοχής που ισχύουν ανά Τμήμα» καθώς και από την ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις» για γενικές πληροφορίες για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης. Μετά το πέρας της περιόδου υποβολής των αιτήσεων θα γίνει η αξιολόγηση τους, κατά συνέπεια θα πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις κατά την ημέρα της αξιολόγησης.

2. ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες υποχρεούνται να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που περιγράφονται στον Οδηγό του Πληροφοριακού Συστήματος ΔΑΣΤΑ ΟΠΑ για την Πρακτική Άσκηση.

3. Οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να εισάγουν στο Πληροφοριακό Σύστημα ένα αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

4. Η ημερομηνία έναρξης της πρακτικής άσκησης ορίζεται από τις 01/07/2020 και έπειτα, πάντα μετά από συνεννόηση με το γραφείο πρακτικής άσκησης.

5. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι φοιτητές/τριες δεν έχουν εργαστεί στο παρελθόν και δεν έχουν Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ, θα πρέπει να μεταβούν σε οποιοδήποτε υποκατάστημα ΙΚΑ/ΕΦΚΑ και συγκεκριμένα στο «Μητρώο» και να λάβουν βεβαίωση απογραφής από τον ΕΦΚΑ. Γι αυτό θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και ταυτότητα.

Όσοι φοιτητές έχουν ήδη έρθει σε επαφή με εταιρεία της επιλογής τους, στην οποία επιθυμούν να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση, χρειάζεται να ενημερώσουν το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΟΠΑ, αφού γίνει αποδεκτή η αίτησή τους.

Το Τμήμα ΔΕΤ δεν δέχεται νέες αιτήσεις για την καλοκαιρινή περίοδο.

Στοιχεία Επικοινωνίας Υπευθύνων Πρακτικής Άσκησης:

Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Αντώνης Ρούσσος, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210- 8203806

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας και Τμήμα Πληροφορικής Ελευθερία Νυφλή, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210- 8203815 Τ

μήμα Στατιστικής και Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Αγγελική Παναγιωτίδου, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210- 8203825

Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Μαρία Κανέλλα, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210- 8203813