Όσα πρέπει να ξέρεις...


Την πρώτη ηλεκτρονική ημερίδα καριέρας, που «τηρεί τις αποστάσεις», αλλά πετυχαίνει την επαφή, διοργανώνει το Τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ σε συνεργασία με την εταιρία Deloitte την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Το Τμήμα Πληροφορικής, πιστό στην πεποίθηση ότι η σύνδεση του  Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας βοηθά τους φοιτητές να αποκτήσουν σιγουριά και ελπίδα για το επαγγελματικό τους μέλλον, διοργανώνει μια διαφορετική ημερίδα σταδιοδρομίας, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες συνθήκες που καλείται να αντιμετωπίσει η κοινωνία μας.

Σύμφωνα με την Ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Deloitte, «το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Τμήμα Πληροφορικής έχουν δημιουργήσει τη φήμη πως οι απόφοιτοι του Τμήματος μπορούν να γίνουν εξαιρετικοί επαγγελματίες στον χώρο της τεχνολογίας. Για αυτό και εμείς θα θέλαμε να γνωρίσουμε το μέλλον της Τεχνολογίας της Βόρειας Ελλάδας από κοντά».

Οι υπεύθυνοι της  Deloitte, η οποία έχει παράδοση στην επένδυση σε νέους επαγγελματίες, θα συζητήσουν με τους  φοιτητές το μέλλον της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, εξετάζοντας το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.

Το πρόγραμμα της 1ης Deloitte e – Career Day έχει ως εξής:

10.30 -11.30: Παρουσίαση της εταιρίας Deloitte

11.30- 14.30: Ατομικές συνεντεύξεις γνωριμίας  1:1 μέσω της  πλατφόρμας zoom

Για την παρουσίαση θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι  να συνδεθούν, στις 10.30, στον σύνδεσμο πατώντας εδώ.

Για τις ατομικές συνεντεύξεις θα λάβουν προσωπικές προσκλήσεις μέσω Zoom.

Προκειμένου να κλείσουν τη θέση τους, οι ενδιαφερόμενοι θα  πρέπει να ανεβάσουν  το βιογραφικό τους σημείωμα, στην αγγλική γλώσσα, στο Future Opportunities της ιστοσελίδας της Deloitte και παράλληλα να το στείλουν στο e- mail  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  για να επιβεβαιωθεί η καταχώρησή τους και να λάβουν την πρόσκληση για την ατομική τους συνέντευξη.