Σπούδασε Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία μαζί, στο κορυφαίο Universal Training.


Ένα κορυφαίο και τριπλά πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, που συνδυάζει Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία, σου προσφέρει το Κέντρο διά Βίου Μάθησης Universal Training, αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας.

Η αγορά της εστίασης είναι πλέον ιδιαίτερα απαιτητική και ζητά συνδυαστικές γνώσεις σε όλα τα πεδία του χώρου της εστίασης από έναν επαγγελματία. Την απάντηση ήρθε να δώσει το Universal Training μ’ ένα νέο compact πρόγραμμα, το μοναδικό ετήσιο πρόγραμμα που συνδυάζει ταυτόχρονα σπουδές και στις τρεις ειδικότητες. Με τον τρόπο αυτό εκπαιδεύει όσους επιθυμούν να απασχοληθούν στο χώρο της εστίασης εφοδιάζοντάς τους με εξειδίκευση στη μαγειρική, την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική, ακόμα και στο χώρο του barista! 

Το πρόγραμμα οδηγεί σε τριπλή διεθνή πιστοποίηση: ACTA με τη σφραγίδα του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης, ΕΣΥΔ και PEARSON με διεθνή αναγνώριση.

Διδάσκουν κορυφαίοι chefs-pastry chefs όπως οι Γιάννης Μπαξεβάνης, Μίλτος Καρούμπας, Διονύσης Αλέρτας, Χρήστος Βέργαδος, Άρης Γεωργαλής, Φίλιππος Δημόπουλος, Φραντζέσκος Σώζος, αλλά και ο Φίλιππος Παπασπύρου και ο Γιώργος Τσούλης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.universaltraining.edu.gr