Οι σπουδαστές φωτογραφίας καλούνται να αναδείξουν το εμβληματικό μπουκάλι της Kaiser σε πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας.


Η Kaiser, θέλοντας να υποστηρίξει έμπρακτα τη νέα γενιά φωτογράφων, δημιουργεί σε συνεργασία με τον ΑΚΤΟ τον διαγωνισμό φωτογραφίας «Kaiser Reflections Young Photographers Contest 2018».

Η  Kaiser εμπιστεύεται τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο Art & Design με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους νέους να ζήσουν μία προσομοίωση πραγματικών απαιτήσεων διαφημιστικής φωτογράφισης, δοκιμάζοντας διαφορετικές τεχνικές, φακούς και ενότητες φωτογράφισης. 

Οι προπτυχιακοί σπουδαστές φωτογραφίας, με την έμπειρη καθοδήγηση των καθηγητών τους, καλούνται να αποτυπώσουν με το φακό τους ένα ιστορικό brand και να εμπνευστούν από ένα από τα πιο εμβληματικά μπουκάλια μπίρας στην Ελλάδα. Με πρωταγωνίστρια την Kaiser, οι νέοι φωτογράφοι σκηνοθετούν εικόνες, αιχμαλωτίζουν στιγμές προσιτής πολυτέλειας και ρίχνουν φως στην ποιότητα και την πλούσια γεύση της πιο διάσημης Pilsner στην Ελλάδα. 

kaiser750.jpg

 

Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα βραβευτούν οι καλύτερες φωτογραφίες, εντός ή εκτός studio, για τρεις διαφορετικές κατηγορίες που αφορούν τις θεματικές ενότητες: Kaiser Gastronomy, Kaiser everyday life moments και Kaiser product inspired shots.  

Η Kaiser θα επιβραβεύσει τους νικητές του διαγωνισμού με δώρα αξίας 2.000€ ενώ οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν από την επίσημη ιστοσελίδα της Kaiser στο Facebook και στο Instagram. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής στην Gallery του AKTO με πολλές εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες.