Το πορτοφόλι ανήκε, όπως αποδείχθηκε, σε μια 32χρονη εργαζόμενη γυναίκα που μόλις είχε πληρωθεί και το έχασε στη διαδρομή


Σε μία αξιέπαινη πράξη, που είναι ενδεικτική του ήθους της αλλά και της τιμιότητάς της, προχώρησε μία φοιτήτρια.

Ο λόγος για μία 20χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία εντόπισε στον Βόλο πορτοφόλι με 700 ευρώ και, χωρίς να σκεφτεί στιγμή να το κρατήσει, το παρέδωσε στην αστυνομία, πριν εν τέλει φτάσει στα χέρια της γυναίκας που το είχα χάσει.

Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ magnesianews.gr η φοιτήτρια, η πράξη της οποίας θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, εντόπισε πεταμένο σε δρόμο της πόλης το εν λόγω πορτοφόλι την Πέμπτη και το παρέδωσε στις αστυνομικές αρχές.

Το πορτοφόλι ανήκε, όπως αποδείχθηκε, σε μια 32χρονη εργαζόμενη γυναίκα που μόλις είχε πληρωθεί και το έχασε στη διαδρομή μεταξύ κτηρίου Παπαστράτου - Αγ. Κωνσταντίνου.

Η 32χρονη γυναίκα κλήθηκε από το τοπικό Α.Τ. και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι στάθηκε τόσο τυχερή μέσα στην ατυχία της...

Aξίζει να σημειωθεί ότι η φοιτήτρια, η οποία έχει καταγωγή από την Πτολεμαϊδα μόλις έγινε γνωστό ότι έκανε αυτήν την πράξη έγινε δέκτης συγχαρητηρίων από την τοπική κοινωνία του Βόλου.