Μάθετε περισσότερα


 

Μάθετε περισσότερα

 

Υποτροφίες Αριστείας του Εργαστηρίου Ηπίων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος του AΕΙ Πειραιά TT για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών σε συνεργασία με το Heriot-Watt University MSc in Energy Systems

 

Το Εργαστήριο Ηπίων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος του AΕΙ Πειραιά TT, στα πλαίσια ενίσχυσης της έρευνας στον τομέα της Ενέργειας και της υποστήριξης της Αριστείας, προσφέρει υποτροφίες Αριστείας στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «MSc in Energy Systems», που συμβάλλουν στην παρακολούθηση και ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών τους σπουδών.

 

Πιο συγκεκριμένα:

1. Παρέχονται ερευνητικές Υποτροφίες ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ από την καταβολή των διδάκτρων του δευτέρου έτους για το 20% των μεταπτυχιακών φοιτητών για το Τμήμα εισαγωγής του Ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, οι οποίοι θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία κατά την αξιολόγηση των μαθημάτων του πρώτου έτους.

2. Παρέχονται ερευνητικές Υποτροφίες Μερικής ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ (50%) από την καταβολή των διδάκτρων του δευτέρου έτους για το επόμενο 30% των μεταπτυχιακών φοιτητών για το Τμήμα εισαγωγής του Ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, οι οποίοι θα συγκεντρώσουν την ανάλογη βαθμολογία κατά την αξιολόγηση των μαθημάτων του πρώτου έτους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του MSc in Energy Systems. Τηλεφωνική επικοινωνία: 210-5381020, Τηλ/Φαξ: 210-5381493, Φαξ: 210-5381468 (Δευτέρα - Παρασκευή ώρες 09:00-16:00 και Σάββατο 9:00-14:00)  e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., URL:www.sealab.gr