Βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας


Στις 3 η Πανσέληνος στον Αιγόκερο, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δε θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 7 ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα συμβαδίζουν με τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα σας ανοίξουν νέες πόρτες. Στις 9 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ό,τι ακούτε, αλλά θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα.

 

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, γιατί μερικά αγαπημένα πρόσωπα θα εκφράσουν τα παράπονά τους. Εύκολη θα είναι η προσωπική σας προβολή στους κοινωνικούς κύκλους και γι’ αυτό επιβάλλεται να κάνετε βήματα προόδου στα επαγγελματικά σας. Ο συναισθηματικός τομέας θα σας προβληματίσει ευχάριστα, αλλά προσέξτε την υγεία σας που μπορεί να κλονιστεί από τις εντάσεις των ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ: Η περίοδος αυτή θα σας σπρώξει να συναντήσετε κόσμο, αλλά και να ερωτευτείτε με πάθος. Ορισμένα θέματα στη δουλειά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν, αλλά παράλληλα θα σας προσφερθούν καλές ευκαιρίες για να περάσετε καλά. Απ’ το να έχετε αυξημένες απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ό,τι είναι εφικτό. Αν δεν μειώσετε τις εντάσεις θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους, προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στα επαγγελματικά σας, για να χαρείτε τη μέρα. Για να δημιουργήσετε ρομαντικό κλίμα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας. Μείνετε μακριά από άτομα που θέλετε να κόψετε γιατί σας έχουν θίξει. Με επιμονή θα καταφέρετε να φέρετε σε πέρας και την πιο δύσκολη υπόθεση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με καλή παρέα θα βγάλετε από το μυαλό σας φοβίες και αναστολές. Όταν όλοι έχουν κάτι να πουν, η σιωπή είναι η ιδανική προσέγγιση. Απομακρυνθείτε διακριτικά από ανθρώπους που σας έχουν κουράσει. Δεν είναι πάντα εύκολο να διαπιστώσετε τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Ακούστε την κριτική που σας κάνουν, γιατί ίσως να γίνετε καλύτεροι.

 

ΛΕΩΝ: Δοκιμάστε τον διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας. Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά. Αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που θα σας πει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε την απομόνωση γιατί οι αναμνήσεις θα σας προκαλέσουν κατάθλιψη. Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας. Μη θυμώνετε για τα λάθη που κάνετε, αφού από αυτά μαθαίνετε καλύτερα. Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε. Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε μια απόσταση σε ορισμένες καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν. Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της μέρας σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν το είχατε ανάγκη. Για να ξεκουραστείτε νοητικά από τα επαγγελματικά σας θέματα, βγείτε βόλτα με φίλους. Αφήστε να αναδειχθούν πτυχές από την προσωπικότητά σας και δεν θα χάσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά μην ξεχάσετε να δώσετε βαρύτητα και στις παλιές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί ορισμένες ενέργειες θα σας ταράξουν. Για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χρειάζονται λίγα λόγια και απλά. Μην αφήσετε κανέναν να εκμεταλλευτεί την προσφορά σας χωρίς αντάλλαγμα. Εάν κάποιος σας πίκρανε χωρίς να το θέλει, συγχωρήστε τον και μην είστε σκληροί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν οι πιο σοφές επιλογές. Πριν αναζητήσετε την αλήθεια, σιγουρευτείτε ότι την αντέχετε. Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε όταν κάποια άτομα είναι παρόντα φαίνεται το ενδιαφέρον σας για αυτά. Ξεκολλήστε από το παρελθόν, ακόμα και αν κάποιος σας το υπενθυμίζει. Μπορεί να μην αντέξετε τις εντάσεις, γι’ αυτό μην τις προκαλέσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε ό,τι συμβαίνει με σύνεση και λογική, αποφεύγοντας να ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Προσέξτε μη φανείτε αλαζόνες σε άτομα που δεν πρέπει. Οριοθετήσετε με σαφήνεια τους μελλοντικούς εφικτούς σας στόχους, καθώς ο επαγγελματικός χώρος θα δεχτεί αρκετές καλές επιρροές και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε δεόντως τις περιστάσεις αν θέλετε να υπάρξει αξιόλογη πρόοδος στην δουλειά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί η βδομάδα να μη βοηθάει σε συλλογικές δραστηριότητες, αλλά η αισιοδοξία σας θα είναι έντονη, βοηθώντας σας να μην πέσετε σε μελαγχολία αλλά και να μην υπερεκτιμήσετε κάποιες ιδέες ή σχέδιά σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περιστάσεις ίσως να μη μπορέσουν να σας στηρίξουν απόλυτα να πετύχετε τους ρυθμούς ανάπτυξης που περιμένετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Αξιοποιήστε τη φαντασία σας και το δημιουργικό σας ταλέντο. Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά σας προβλήματα με θάρρος και με πιο αισιόδοξη διάθεση. Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα, και προωθήστε με πάθος τους επαγγελματικούς σας στόχους στη συνέχεια. Η καριέρα σας παίρνει τώρα μια σημαντική στροφή. Σημαντικές αλλαγές στα δεδομένα, θα σας οδηγήσουν να αναδιοργανώσετε τον χώρο σας και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.