Κρατηθείτε μακριά από ίντριγκες, κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις


Στις 19 ο Δίας στον Ταύρο σε εξάγωνο στον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, φέρνει βοήθεια από συνεργάτες και άτομα κύρους ώστε να προωθήσετε πιο εύκολα τα σχέδιά σας ή να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Στις 21 ο Ερμής στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Άρη στον Λέοντα, εντείνει τον εκνευρισμό και τις αψιμαχίες. Κρατηθείτε μακριά από ίντριγκες, κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορούν να σας βλάψουν επαγγελματικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Στις 25 με τον Ερμή στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μην πιστέψετε σε ό,τι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις.

 

ΚΡΙΟΣ: Νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα θα δημιουργήσουν την υποδομή για τις περαιτέρω προσπάθειές σας. Έντονοι προβληματισμοί και ανταλλαγές απόψεων θα διαμορφώσουν την προσωπικότητά σας και θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Η εξέλιξή σας και νέες συνειδητοποιήσεις θα αποτελέσουν τις νέες παραμέτρους που θα στηριχτεί η επαγγελματική σας ανέλιξη. Δεν υπάρχει λόγος να ασκείτε πίεση σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να παραπονεθείτε για τα αποτελέσματα αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ζητήστε τη βοήθεια φίλων για να περάσετε στην πράξη αυτών που έχετε οργανώσει. Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά. Μην αφήσετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση με τον σύντροφό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα βοηθήσει να τις τελειώσετε με επιτυχία. Αν κάνετε λίγο υπομονή θα ξεπεράσετε τις κρίσεις άγχους που σας έχουν καταβάλλει. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις πριν συσσωρευτούν τα προβλήματα. Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν αρκετά τον οικονομικό σας τομέα. Τονίζοντας άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων τους προσβάλλετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μην σας επιρρίψουν άδικα ευθύνες, ξεκαθαρίστε τη θέση σας. Μην προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας με ανούσιες δικαιολογίες. Αν πιστεύετε ότι γνώμη σας θα επηρεάσει κάποιους, καλύτερα μην την πείτε. Δείξτε την πρόθεσή σας να επανορθώσετε σε κάτι που έχετε σφάλλει. Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη και επικοινωνιακά δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.

 

ΛΕΩΝ: Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της ημέρας στον εαυτό σας και στη διασκέδασή σας. Οι στιγμές που θα περάσετε στον οικογενειακό χώρο θα είναι πολύτιμες. Για να μη σας αγχώσουν οι εκκρεμότητες, προγραμματίστε τις δουλειές σας. Μην αρνηθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για συνεργασίες. Προσέξτε πολύ πριν εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο, γιατί τα φαινόμενα απατούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα κερδίσετε κάτι με το να παραπονιέστε στους φίλους σας. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή με κάποια οικονομικά ανοίγματα, καθώς σύντομα οι ισορροπίες σας θα αρχίσουν να αποκαθίστανται. Ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί κατακόρυφα, κάτι που κρίνεται πολύ καλό για τους αδέσμευτους, αλλά αρκετά επικίνδυνο για εσάς που είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να είστε επιρρεπείς στην απιστία.

 

ΖΥΓΟΣ: Ανακαλύψτε θετικές προεκτάσεις που δημιουργήθηκαν είτε από συγκυρίες, είτε από γεγονότα και θα ανακαλύψετε με χαρά ότι από εδώ και πέρα θα οδηγηθείτε σε καλύτερες μέρες, ενώ θα αρχίσουν να διαλύουν οι όποιες αμφιβολίες είχατε για τη μελλοντική σας πορεία. Πρέπει να γίνει σταδιακά η αύξηση της εργασιακής σας δραστηριότητας και πολλές από τις δουλειές σας να γίνουν περισσότερο στον δικό σας χώρο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προχωρήστε από δω και πέρα σε μια πιο σταθερή και θετική διαδρομή από την οποία θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι. Τα εμπόδια που σας είχαν αναγκάσει να διατηρείτε αμυντική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα αρχίσουν να εξαφανίζονται και παράλληλα θα έχετε έντονη την τάση να προωθήσετε τους στόχους. Οριστικοποιήσετε κάποια μελλοντικά σχέδια, αλλά και να ξεκαθαρίσετε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έρχεται στην επιφάνεια την ολοκλήρωση κάποιου οικογενειακού θέματος, στο οποίο είχατε διοχετεύσει όλη σας την ενεργητικότητα και τον δυναμισμό για την επίλυσή του. Οι εξελίξεις θα τρέχουν και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δώσετε λύσεις σε φλέγοντα θέματά σας. Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά βοηθητική στις υποθέσεις σας, αφού θα μπορέσετε να ζητήσετε την οικονομική υποστήριξη που χρειάζεστε, αλλά και στις σχέσεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επιτυχία θα είναι αρκετά κοντά σας, αρκεί να εκτιμήσετε με σοβαρότητα τα πραγματικά δεδομένα και να μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις που δεν θα έχουν αντίκρισμα. Οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να αποκτούν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, ενώ το ενδιαφέρον σας θα αρχίσει να περιστρέφεται περισσότερο γύρω από κάποιες ερωτικές και συναισθηματικές σας αναζητήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εστιάστε στην αισθηματική ζωή που μπορεί να σας προβληματίσει ποικιλοτρόπως, αλλά προσέξτε τον διαχωρισμό μεταξύ του κοινωνικού και αισθηματικού τομέα, γιατί ενδέχεται ορισμένα άτομα να προσπαθήσουν να εμπλακούν και να σας δημιουργήσουν διλήμματα και προβληματισμούς. Το φιλικό περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, γι’ αυτό μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που μπορεί αργότερα να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

 

ΙΧΘΥΣ: Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε πιο ρεαλιστικές εκτιμήσεις για τα άτομα που σας περιβάλλουν, αλλά και για τις δυνατότητες που έχετε να ανταποκριθείτε σωστά απέναντι τους. Αποφύγετε επιπόλαιες ή ακραίες ενέργειες με άτομα που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Συζητήστε με κάποιο πρόσωπο του εργασιακού χώρου μια οικονομική εκκρεμότητα, για να υπάρξει επιτυχία και μέλλον στην μεταξύ οικονομική σας συνεργασία.